Bedrijfsruimte - Huur

Buffelstraat 68 3064AC Rotterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 850,- per maand

Buffelstraat 68 3064AC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Buffelstraat 68 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
119 m2

Object: multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte.

Gebruiksmogelijkheden: geschikt voor bedrijfs en kantoordoeleinden.

Vloeroppervlakte: totaal circa 119 m² verdeeld over:
Begane grond: circa 73 m²
Verdieping: circa 46 m²

Parkeervoorziening: Er kan gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: De Buffelstraat is gelegen langs de Abram van Rijckevorselweg, de doorgaande weg direct vanaf de A16 richting Capelle aan den IJssel, Rotterdam en de Krimpenerwaard. De ligging nabij metro- en busstation Capelsebrug maakt de bereikbaarheid met het openbaar vervoer optimaal. Vanaf Capelsebrug reist men in circa 20 minuten naar Rotterdam Centraal en in circa 10 minuten naar NS- en metrostation Prins Alexander.

Opleveringsniveau: de ruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:
- pantry;
- toilet met fontein;
- plavuizen vloer;
- plafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- radiatoren;
- cv ketel;
- airco units;

Aanvaarding: per direct beschikbaar.

Huurprijs: € 850,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren. In overleg zijn afwijkende termijnen bespreekbaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Buffelstraat 68 te Rotterdam. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 850,- per maand
oppervlakte:
119 m2
Bouwjaar:
1918

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot (213), Spaanse Polder (94), BT Vaanpark 4 (47), Waalhaven-Zuid (47), Oud Krimpen (29), Nieuw-Mathenesse (21), Dordtsestraatweg (32), Ommoord (32), BT Ziedewij (30), Groot-IJsselmonde (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (111), Spaanse Polder (94), Donkersloot-Noord (88), Barendrecht-Oost (44), Vaanpark (38), Stormpolder (27), De Punt (barendrecht-Noord) (32), Weg En Land (31), Hoofdweg-Noord (25), Ommoord (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Buffelstraat 68 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Kralingse Veer te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 119 m2 en ligt op Buffelstraat 68 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen