Bedrijfsruimte - Huur

Jan Kwakplaats 20 3067AM Rotterdam

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Jan Kwakplaats 20 3067AM Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Jan Kwakplaats 20 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
750 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Het Lage Land te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 750 m2 en ligt op Jan Kwakplaats 20 in Rotterdam.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Jan Kwakplaats 20 in Rotterdam te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
750 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot (214), Spaanse Polder (98), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (74), De Hoefslag (62), BT Vaanpark 4 (47), Oud Krimpen (29), Verspreide huizen Zuidplaspolder (20), Dordtsestraatweg (32), Ommoord (32), BT Ziedewij (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (111), Spaanse Polder (98), Donkersloot-Noord (88), Rotterdam Noordwest (74), De Hoefslag (62), Barendrecht-Oost (44), Stormpolder (27), De Punt (barendrecht-Noord) (32), Weg En Land (31), Hoofdweg-Noord (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jan Kwakplaats 20 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen