Bedrijfsruimte - Huur

Olympiaweg 42B - 44B 3077AL Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 145.000,- per jaar

Olympiaweg 42B - 44B 3077AL Rotterdam
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Olympiaweg 42B - 44B in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
2765 m2

Algemeen
Uitstekend gesitueerde grootschalige bedrijfsruimte op een fantastische zichtlocatie, in het hart van het bedrijventerrein Varkenoord rondom Stadion Feijenoord, gelegen aan de Olympiaweg 42-B - 44-B te Rotterdam. Op het bedrijventerrein vindt u onder andere bekende partijen zoals Boels, ASN Autoschade, Kubus Mini Opslag en Breur Ceintuurbaan.

Op 18 maart 2016 werd bekendgemaakt dat Feyenoord de voorkeur geeft aan een nieuwe stadionlocatie langs de Maas, ter hoogte van de woonwijk De Veranda. Hier zou een nieuw complex, Feyenoord City of wel de Strip,gebouwd moeten worden. Aan de ene kant komt een Uefa Elite Stadion voor 63.000 toeschouwers. Aan de andere zijde staat de verbouwde Kuip, met woningen, een brouwerij en sportief vermaak. Ertussen komen onder meer huizen, wellicht een hotel, horeca, winkels en mogelijkheden voor vrije tijdsbesteding. Streefdatum van de realisatie is 2022.

Bereikbaarheid
De Olympiaweg is zeer goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer.
Tram 23 stopt bij halte Stadion Feyenoord. Diverse buslijnen komen samen op het busstation Zuidplein.
Uitstekend te bereiken met de auto afrit A-16 van Brienenoord Brug, maar ook vanaf de zuidelijke Maasoever snel aan te rijden.

Indeling
Ca. 1.500 m² bedrijfsruimte op de begane grond
Ca. 1.265 m²kantoorruimte op de verdieping

Voorzieningen
- Overheaddeuren;
- Parkeerplaatsen.

Huurprijs
€ 145.000,-- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Een nader te bepalen voorschot per jaar exclusief BTW voor de nog nader te bepalen leveringen en diensten. De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
In overleg

Wijze van oplevering
In huidige staat, casco, met dien verstande dat onder andere navolgende thans reeds in het gehuurde aanwezige zaken geen onderdeel vormen van het gehuurde en derhalve hiervoor geen herstel/vervangingsverplichting bestaat voor verhuurder. Deze zaken worden door huurder om niet in eigendom genomen.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 145.000,- per jaar
oppervlakte:
2.765 m2
Bouwjaar:
1987

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot (217), Spaanse Polder (93), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (97), BT Vaanpark 4 (52), Waalhaven-Zuid (45), Nieuw-Mathenesse (22), 's-Gravelandsepolder (34), Dordtsestraatweg (34), Oud Krimpen (29), Ommoord (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (117), Rotterdam Noordwest (97), Spaanse Polder (93), Donkersloot-Noord (89), Barendrecht-Oost (44), Vaanpark (36), De Punt (barendrecht-Noord) (34), Graveland, 's- (33), Stormpolder (27), Weg En Land (29)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Olympiaweg 42B - 44B in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Oud-IJsselmonde te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2765 m2 en ligt op Olympiaweg 42B - 44B in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen