Bedrijfsruimte - Huur

Van Riemsdijkweg 24 3088HC Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 4.700,- per maand

Van Riemsdijkweg 24 3088HC Rotterdam
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Van Riemsdijkweg 24 in Rotterdam

Bedrijfsruimte - Huur
718 m2

Het betreft een bedrijfsruimte met volledig gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e verdieping in het Waalhavengebied met een afsluitbaar buitenterrein.

INDELING:
Bedrijfsruimte vrije hoogte 6 m. en ca. 300 m2
Bedrijfsruimte vrije hoogte 4 m. en ca. 265 m2
Kantoorruimte ca. 153 m2
Buitenterrein ca. 225 m2

Bedrijfsruimte is voorzien van:
• Gedeeltelijk betonvloer, gedeeltelijk stelcon platen
• Tl verlichting
• Gas-heaters
• Overhead-deur 4 x 4,2
• Overhead-deur 3 x 3,5

De in het gehuurde aanwezige kraanbanen met takels worden om niet aan huurder overgedragen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en of vervangen en keuring van de kraanbanen.

Kantoorruimten voorzien van:
• Nieuwe aluminiumkozijnen;
• Vloerbedekking;
• Systeemplafond met led-inbouwverlichting en bewegingssensoren;
• Centrale Verwarming middels radiatoren;
• Pantry voorzien van vaatwasser en koelkast;
• Toiletruimte begane grond en 1e verdieping.

Servicekosten:
Huurder dient een voorschotbedrag te betalen, zijnde € 150,00 per maand te vermeerderen met btw voor de navolgende leveringen en diensten:
• onderhoud cv installatie;
• onderhoud heaters.
De servicekosten zijn vaste bedragen er zal geen jaarlijkse nacalculatie plaatsvinden.

CONDITIES
Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar
Huurbetaling: Huurbetaling, servicekosten en btw per maand vooruit te voldoen.

Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens(2015=100) gepubliceerd door CBS.

Omzetbelasting: Huurder verklaart het gehuurde gedurende de volledige duur van de huurovereenkomst blijvend voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage te gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van btw.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en btw.

Datum van oplevering: In overleg.

BIJZONDERHEDEN
Verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Huurder dient gedurende de looptijd van de huurovereenkomst werkzaamheden te verrichten die haven-gerelateerd zijn.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Waalhaven is uitstekend gesitueerd en centraal gelegen aan de in- en uitvalswegen. Met directe aanknopingspunten met het landelijk net van rijkswegen in alle richtingen.
Het bedrijfsterrein Rotterdam-Waalhaven is goed bereikbaar vanaf de zuidelijke ringweg rond Rotterdam, de A15 (Europoort-Rotterdam-Nijmegen). De reistijd tot afslag “Charlois” bedraagt circa 5 minuten. Daarnaast is, via het Maastunneltracé, Rotterdam-Centrum op circa 5 autominuten gelegen. Per openbaar vervoer is het Waalhavengebied met diverse busverbindingen bereikbaar. De bushalte van lijn 76 ligt op 50 m loopafstand.

Parkeren:
Vrij parkeren aan de openbare weg.

BESTEMMING
Bestemmingsplan “Waalhaven en Eemshaven” van toepassing. Dit plan is vastgesteld d.d. 22 februari 2018. Het perceel heeft volgens de plankaart de bestemming “Bedrijven 6” en is bestemd voor: dienstverlening ten behoeve van de scheepvaart en offshore; andere havengerelateerde activiteiten, waaronder havenfacilitaire diensten, testlaboratoria ten behoeve van de maritieme sector en logistieke dienstverlening; distributie-activiteiten; bedrijven, met het daarbij behorende erf en werkterrein; milieustraat, alsmede een wasstraat voor voertuigen; Bedrijfsgebonden kantoren mogen per bedrijf niet meer dan 50 % van het bruto vloeroppervlak innemen, met een maximum van 1500 m2. Uitsluitend bedrijven t/m categorie 3.2 bedrijfsactiviteiten.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 4.700,- per maand
oppervlakte:
718 m2
Bouwjaar:
1964

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (121), Spaanse Polder (98), Hoogvliet-Noord (87), Industrieterrein Halfweg (60), BT Vaanpark 4 (49), Waalhaven-Zuid (46), Bedrijventerrein De Bosschen (31), Vettenoordse polder West (36), Havenbuurt (35), Nieuw-Mathenesse (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (121), Spaanse Polder (98), Gadering (hoogvliet) (63), Barendrecht-Oost (45), De Bosschen (31), Vaanpark (39), Groot Vettenoord (34), Graveland, 's- (33), Halfweg Ii (33), De Punt (barendrecht-Noord) (32)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Van Riemsdijkweg 24 in Rotterdam.

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rotterdam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Waalhaven-Zuid te Rotterdam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 718 m2 en ligt op Van Riemsdijkweg 24 in Rotterdam.

 
Informatie aanvragen