Bedrijfsruimte - Huur

Emmerikseweg 25 7041AV 's-Heerenberg

Informatie aanvragen

€ 43 per m2 per jaar

Emmerikseweg 25 7041AV 's-Heerenberg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Emmerikseweg 25 in 's-Heerenberg

Bedrijfsruimte - Huur
550 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Heerenberg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt 's-Heerenberg te 's-Heerenberg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 550 m2 en ligt op Emmerikseweg 25 in 's-Heerenberg.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 43 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Emmerikseweg 25 in 's-Heerenberg te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 43 per m2 per jaar
oppervlakte:
550 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 's-Heerenberg (35), Bedrijventerrein en Wijnbergen (33), Verspreide huizen Terborg en Heuven (16), Verheulsweide-Noord (19), Verheulsweide-Zuid (16), Verspreide huizen Ulft (16), Kwartier (8), Verspreide huizen Beek (5), Didam-Zuid (4), Ulft-Centrum en Ulft-Oost (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Wijnbergen (34), Verheulsweide (31), T Goor - De Immenhorst (29), De Rieze (fases I T / M V) (14), Akkermansweide (7), Transportcentrum (8), De Fluun 2 (4), De Matjeskolk (3), Diepenbroek Zuid (2), Ijsselweide - Industrie Terrein Ulft / Gendringen (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Emmerikseweg 25 in 's-Heerenberg.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen