Bedrijfsruimte - Huur

Speijkerstraat 2 5492NP Sint-oedenrode

Informatie aanvragen

€ 42.500,- per jaar

Speijkerstraat 2 5492NP Sint-oedenrode
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Speijkerstraat 2 in Sint-oedenrode

Bedrijfsruimte - Huur
620 m2

Multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte beschikbaar aan de Speijkerstraat 2 te Sint-Oedenrode. Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Nijnsel, maar kent een uitstekende verbinding. Binnen enkele minuten zijn namelijk zowel de Rijkswegen A50 (Eindhoven - Emmeloord) en de A2 (Maastricht - Eindhoven) bereikbaar welke rondom Eindhoven verbonden worden met de A58 (Eindhoven - Bergen op Zoom) en de A67 (Antwerpen - Venlo).

Algemeen

Bedrijfsruimte: circa. 555 m2 BVO
Entresol/ werkruimte : circa. 65 m2 BVO
Kantoor/ kantine: circa. 65 m2 BVO (incl. toilet)
Buitenterrein: circa. 250 m2

Huurprijs: € 42.500,- per jaar excl. BTW

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Speijkerstraat 2 in Sint-Oedenrode aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het bedrijfspand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Brandblus voorzieningen
• Elektrische overheaddeur (4,2 x 4 meter)
• Elektrische installatie 230V, 1ph+N
• Elektrische installatie 400V, 3ph+N (3x25Amp)
• Monoliet afgewerkte betonvloer (vloerbelasting circa. 1000 kg/m2)
• Perslucht ringleiding (gedeelte)
• Toilet en urinoir
• TL- inbouwarmaturen
• Verwarming middels heater
• Vrije hoogte van circa. 5,5 meter

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Douche
• Keukenblok met vaatwasser en koelkast
• Toilet
• TL- inbouwarmaturen
• Systeemplafonds
• Stucwerkwanden
• Vloeren voorzien van tegels
• Verwarming middel CV ketel

Huurcondities

Huurprijs: €42.500,- per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a
BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Speijkerstraat 2 in Sint-Oedenrode aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 42.500,- per jaar
oppervlakte:
620 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (99), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Dubbelen (42), Achtse Barrier-Gunterslaer (36), Kapelbeemd (35), Amert-Dorshout (32), Esp (29), Duin 1 (21), Woenselse Heide (13), Doornhoek-Kempkens (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (49), T Zand (41), Breeven (40), De Dubbelen (40), Achtse Barrier (36), Esp (29), Amert (27), Duin I (18), De Tempel / Vlokhoven (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Speijkerstraat 2 in Sint-oedenrode.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Sint-oedenrode? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Nijnsel in de buurt Nijnsel te Sint-oedenrode. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 620 m2 en ligt op Speijkerstraat 2 in Sint-oedenrode.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen