Bedrijfsruimte - Huur

Dalempromenade 34 5035KL Tilburg

Informatie aanvragen

€ 35.000,- per jaar

Dalempromenade 34 5035KL Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Dalempromenade 34 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
207 m2

Representatieve commerciële ruimte te huur in winkelcentrum “De Vallei” (Reeshof) in Tilburg. Qua indeling en uitstraling biedt deze commerciële ruimte met name voor MKB-ondernemers uitstekende perspectieven!
Winkelcentrum De Vallei is ideaal voor de Reeshofbewoners die daar hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Daarnaast vindt u in het winkelcentrum de volgende winkels: Etos, Pearl Opticien, Zeeman, Apotheek, Gall & Gall en de Albert Heijn.

De Vallei heeft een oppervlakte van bijna 4.000 m2 en is gerealiseerd op het terrein dat grenst aan de Spaarnwoudelaan/het Spaarnwouderpad, de Saasveldstraat, de Reuverlaan en de Donge Vallei.
Het winkelcentrum biedt volop keus aan in diverse winkels zoals: Etos, Pearl Opticien, Zeeman, Apotheek, Gall & Gall en de Albert Heijn.

De commerciële ruimte is prima bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. Ook middels openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op loopafstand bereikbaar.

Algemeen

Commerciële ruimte: circa 207 m² BVO

Frontbreedte: circa. 5 meter

Huurprijs: € 35.000,- per jaar, te vermeerderen met B.T.W. en servicekosten.

Parkeren

Bij de commerciële ruimte zijn geen privéparkeerplaatsen aanwezig, in de nabije omgeving zijn 150 parkeerplaatsen gratis beschikbaar.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een buurt bestemming en is de locatie bestemd voor detailhandel, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De ruimte wordt casco opgeleverd.

Huurcondities

Huurprijs: € 35.000,- per jaar, te vermeerderen met B.T.W. en servicekosten.
Servicekosten: Nader overeen te komen
Huurtermijn: 5 jaar
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn
Opzegtermijn: 12 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 35.000,- per jaar
oppervlakte:
207 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (91), Industrieterrein Kraaiven (81), Industrieterrein Loven (54), Verspreide huizen Rijen (46), Verspreide huizen Goirle (41), Tichelrijt (36), Industrieterrein Heikant (14), Industrieterrein-Oost (27), Bedrijventerrein De Kets (23), Het Laar (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Vossenberg (79), Loven (78), Kraaiven (77), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Tichelrijt I (26), Everdenberg (13), Het Laar (20), Vossenberg-West I (20)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dalempromenade 34 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Dalem te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 207 m2 en ligt op Dalempromenade 34 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen