Bedrijfsruimte - Huur

De Kroonstraat 1 5048AP Tilburg

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 50,- per m² / jaar

De Kroonstraat 1 5048AP Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op De Kroonstraat 1 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
10000 m2 - 31420 m2

- Nieuw te realiseren distributiecentrum
- Perceelsgrootte ca. 4,4 hectare
- Gelegen op bedrijventerrein Kraaiven

Algemeen
Nieuw te realiseren distributiecentrum in Tilburg.

Op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg ontwikkelt HVBM Vastgoed een hoogwaardig en duurzaam "all electric" distributiecentrum met een totale oppervlakte van circa 31.420 m², gelegen op een perceel van circa 4,4 hectare.

Locatie
Bedrijventerrein Kraaiven is een ruim opgezet bedrijventerrein, ten noorden van het Wilhelminakanaal en ten westen van de Midden-Brabantweg. Het bedrijventerrein kenmerkt zich, buiten de ruime opzet, door de brede wegen en het vele omgevingsgroen. Het is een gemengd bedrijventerrein, met een brede diversiteit aan bedrijfsactiviteiten. Het bedrijventerrein is geclassificeerd tot en met milieuklasse 5. Onder andere Ingram Micro, Dobologic, Panalpina en Rhenus zijn op dit bedrijventerrein gevestigd.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein heeft via de noordelijke randweg (tangent) een directe verbinding met de snelweg A261 (Tilburg-Waalwijk, richting A59) de snelweg A58 (Vlissingen-Breda-Eindhoven) en de N65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch). Bovendien beschikt het bedrijventerrein over een eigen bushalte met een directe verbinding met NS station Tilburg.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 31.420 m², onderverdeeld in: Warehouse Ca. 27.110 m², Mezzanine Ca. 3.530 m² en
Kantoorruimte ca. 780 m². Deelverhuur is mogelijk in units vanaf 10.000 m².

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan: Bedrijventerrein Kraaiven 2008. Bestemming: bedrijventerrein.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
Huurprijzen per m² per jaar: Warehouse € 50,00; Mezzanine € 25,00; Kantoorruimte € 115,00.
Bovengenoemde huurprijzen zijn te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurtermijn
Huurperiode van 10 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
10 à 12 maanden na bereiken overeenstemming.

Bijzonderheden
Barge Terminal Tilburg
Op 4 kilometer afstand van bedrijventerrein Vossenberg West II bevindt zich de multimodale Barge Terminal Tilburg. Deze terminal kent via het Wilhelminakanaal vaste lijndiensten richting de Rotterdamse Haven en beschikt over een eigen douane-entrepot. De havens van Rotterdam en Antwerpen liggen op circa 80 km afstand.

Voor de volledige tekst download onze brochure.

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Breda
ContactpersoonG.C.J.W. (Gozewijn) Wink RM
E-mailadresgcjw.wink@mvgm.nl
Telefoonnummer040-2824760
Mobiel06-12914165

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 50,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
31.420 m2
In units vanaf:
10.000 m2
Bouwjaar:
2019
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (89), Industrieterrein Kraaiven (82), Industrieterrein Loven (53), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (52), Verspreide huizen Rijen (41), Verspreide huizen Goirle (41), Industrieterrein-Oost (27), Tichelrijt (27), Verspreide huizen Udenhout (25), Bedrijventerrein De Kets (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (78), Vossenberg (78), Loven (77), Kerkhoven (37), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Het Laar (20), De Kets (19), Kreitenmolen (19)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Kroonstraat 1 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kraaiven te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 31420 m2 en ligt op De Kroonstraat 1 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen