Bedrijfsruimte - Huur

Droogdokkeneiland 31 5026SP Tilburg

Informatie aanvragen

€ 29.500,- per jaar

Droogdokkeneiland 31 5026SP Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Droogdokkeneiland 31 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
390 m2

Op bedrijventerrein Tradepark 58 nieuw gebouwd dubbel bedrijfsobject. De rechter zijde is voor verhuur beschikbaar, is geheel zelfstandig en bestaat uit circa 390m2 showroom / bedrijfsruimte met mogelijkheden voor kantoorruimte en een toiletgroep op de begane grond. Het is tevens mogelijk om extra ruimtes op een verdieping te realiseren.

Het gebouw is energie gunstig gebouwd, uitstekend geïsoleerd en gasloos voorbereid op de toekomst.

Bereikbaarheid
Bedrijvengebied T58 is gelegen aan de belangrijkste snelweg in de stadsregio A58 (Breda – Eindhoven) en (Breda – ’s-Hertogenbosch). Dit hoogwaardige bedrijvengebied kenmerkt zich door het innovatieve karakter van haar gebruikers. Vanuit de provinciale weg naar Turnhout vindt de ontsluiting naar het gebied plaats.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 29.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 29.500,- per jaar
oppervlakte:
390 m2
Bouwjaar:
2019
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (91), Industrieterrein Kraaiven (81), Industrieterrein Loven (54), Verspreide huizen Goirle (41), Verspreide huizen Rijen (32), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Hilvarenbeek (22), Het Laar (21), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Katsbogten (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Vossenberg (79), Loven (78), Kraaiven (77), Tijvoort (35), Haansberg (31), Kanaalzone (27), Het Laar (20), Vossenberg-West I (20), De Sonman Uitbr. (17), Katsbogten (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Droogdokkeneiland 31 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Tradepark 58 in de buurt Katsbogten te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 390 m2 en ligt op Droogdokkeneiland 31 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen