Bedrijfsruimte - Huur

Heuvelstraat 109 5038AD Tilburg

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 42.000,- per jaar

Heuvelstraat 109 5038AD Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Heuvelstraat 109 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
133 m2

Prachtig karakteristiek winkelpand te huur op een A1 locatie in het centrum van Tilburg. De Heuvelstraat wordt gezien als dé winkelstraat van Tilburg met vestiging van veel landelijke winkelketens. De wegens verhuizing beschikbaar komende winkelruimte is gelegen aan de kruising met de Oude Markt. In de nabijheid van het winkelpand treft u onder andere Dille & Kamille, Bagels & Beans, Simon Lévelt, Pearle Opticiens en diverse horecazaken.

Metrages
Vloeroppervlakte (BVO)

Winkelruimte: circa. 95 m2

Kelder: circa. 38 m2

De winkelruimte is opgedeeld in een verkoopruimte(hoogte circa 4,5 meter), toilet en pantry.

Momenteel is door de huidige huurder een gedeelte van de verkoopruimte benut als opslagruimte en geoptimaliseerd middels een entresol. De kelder (stahoogte) is tevens in gebruik als opslagruimte.

Optioneel bovenverdiepingen
De mogelijkheid is aanwezig om een gedeelte van de bovengelegen verdiepingen bij het gehuurde te betrekken. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren
In de directe omgeving zijn er verschillende parkeergarages aanwezig. Daarnaast is het centrum van Tilburg voor bezoekers uitstekend te bereiken per openbaar vervoer.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een Centrum – Binnenstad bestemming waardoor detailhandel, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de Gemeente. Aan bovenstaande omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurcondities

Huurprijs: € 42.000,- per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing het pand beschikt over zelfstandige meters.

Aanvaarding: In overleg, doch niet eerder dan Januari 2023.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Heuvelstraat 109 in Tilburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 42.000,- per jaar
oppervlakte:
133 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (486)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Kerkhoven (38), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Het Laar (22), Vossenberg-West I (22), Kreitenmolen (19), Laarakkers (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Heuvelstraat 109 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 133 m2 en ligt op Heuvelstraat 109 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen