Bedrijfsruimte - Huur

Jellinghausstraat 42 5048AZ Tilburg

Informatie aanvragen

€ 1,- per jaar

Jellinghausstraat 42 5048AZ Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Jellinghausstraat 42 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
16640 m2

TE HUUR
Jellinghausstraat 42 tilburg te Tilburg
Circa 16.640 m2 l Bedrijfsruimte / Kantoorruimte / Mezzanine

OBJECTOMSCHRIJVING
Een logistiek centrum, gebouwd in 2010, met een totale vloeroppervlakte van circa 16.640 m². De vloerbelasting is circa 5.000 kg/m² en het logistiek centrum heeft 14 loadingdocks met 2 overhead deuren.

Het distributiecentrum is als volgt verdeeld:

Begane grond, bedrijfsruimte, circa 14.500 m²
Begane grond, kantoorruimte , circa 990 m²
Verdieping, mezzanine, circa 1.150 m²
Totaal circa 16.640 m²

LOCATIE
Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via de nabijgelegen autoweg N261 richting Waalwijk met aansluiting op de A59. Via de noordelijke tangent is er aansluiting met de A58/A65.

Omgevingsfactoren
Bedrijvenpark “Kraaiven” heeft een oppervlakte van ruim 200 hectare en is vanaf de jaren '60 in fasen aangelegd en vormt ongeveer een vijfde van het beschikbare oppervlak aan Tilburgse bedrijfsgronden. Het ligt langs de noordrand van de stad, westelijk van Heikant en langs het Wilhelminakanaal. Bedrijventerrein Kraaiven is een bedrijventerrein waar voornamelijk logistieke bedrijven zijn gevestigd.

HUURGEGEVENS
Huurprijs
Op aanvraag.

Huurtermijn
Vijf (5) jaren en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaren.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten
In overleg.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per jaar
oppervlakte:
16.640 m2
Bouwjaar:
2010
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (430), Industrieterrein Kraaiven (14), Industrieterrein Loven (7), Industrieterrein Vossenberg I (7), Verspreide huizen Goirle (5), Het Laar (4), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (4), Katsbogten (4), De Schans (3), Bedrijventerrein Zanddonk (2), Buitengebied Noordwest (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Kerkhoven (38), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Het Laar (22), Vossenberg-West I (22), Tichelrijt I (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jellinghausstraat 42 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kraaiven te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 16640 m2 en ligt op Jellinghausstraat 42 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen