Bedrijfsruimte - Huur

Jellinghausstraat 3C 5048AZ Tilburg

Informatie aanvragen

€ 52 per m2 per jaar

Jellinghausstraat 3C 5048AZ Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Jellinghausstraat 3C in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
745 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kraaiven te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 745 m2 en ligt op Jellinghausstraat 3C in Tilburg.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 52 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Jellinghausstraat 3C in Tilburg te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 52 per m2 per jaar
oppervlakte:
745 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (430), Industrieterrein Kraaiven (14), Industrieterrein Loven (7), Industrieterrein Vossenberg I (7), Verspreide huizen Goirle (5), Het Laar (4), Katsbogten (4), De Schans (3), Buitengebied Noordwest (2), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (2), Industrieterrein-Oost (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Tichelrijt I (25), Het Laar (22), Vossenberg-West I (22), Kerkhoven (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Jellinghausstraat 3C in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen