Bedrijfsruimte - Huur & koop

Kruisstraat 4 5014HT Tilburg

Informatie aanvragen

€ 800,- per maand

Kruisstraat 4 5014HT Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Kruisstraat 4 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur & koop
180 m2

Opslagruimte van circa 180 m² te huur in Tilburg. De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur en bestaat uit twee geschakelde ruimtes. In het achterste gedeelte is de pantry en toiletruimte gesitueerd en deze ruimte loopt schuin weg.

Bedrijfsruimte
Het betreft een opslagruimte met een oppervlakte van circa 180 m² op een afgesloten terrein. Op het afgesloten terrein zijn andere bergingen en parkeerplaatsen van derden aanwezig.

Locatie
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Het object is gelegen op 2 minuten rijden van de Ringbaan-oost. Daarnaast zijn de dichtstbijzijnde uitvalsweg A58 en A65 in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Kenmerken:

• Verlichting middels TL-armaturen
• Verwarming middels elektrische heater
• Wateraansluiting
• Pantry
• Toilet

Huurcondities

Huurprijs: € 800, - per maand.
Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.
Servicekosten: In overleg.
Aanvaarding: Per direct.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Nee, is niet van toepassing.

Koopcondities

Vraagprijs: € 125.000,- k.k.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een mooie bedrijfsunit volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Kruisstraat 4 - 12 in Tilburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 800,- per maand
oppervlakte:
180 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (93), Industrieterrein Kraaiven (83), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (59), Industrieterrein Loven (55), Verspreide huizen Goirle (41), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Udenhout (26), Het Laar (23), Verspreide huizen Hilvarenbeek (21), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Kerkhoven (38), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Het Laar (22), Vossenberg-West I (22), Kreitenmolen (19), De Sonman Uitbr. (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kruisstraat 4 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Koestraat te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 180 m2 en ligt op Kruisstraat 4 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen