Bedrijfsruimte - Huur & koop

Loggerweg 4 8042PG Zwolle

Informatie aanvragen

€ 850,- per maand

Loggerweg 4 8042PG Zwolle
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Loggerweg 4 in Zwolle

Bedrijfsruimte - Huur & koop
120 m2

Object/ligging
Mooie bedrijfsruimte gelegen aan de Loggerweg 4 te midden van een bedrijfsverzamelcomplex. Het object is gesitueerd op bedrijventerrein 'Voorst C'. Bedrijven in de directe omgeving zijn Breman installatie, Brandoil, en Safety Group B.V. In het bedrijfsverzamelcomplex zitten voornamelijk zzp'ers gevestigd. Hierdoor is er een zeer vruchtbaar ondernemersklimaat van toepassing op deze locatie.

Oppervlakte
Circa 120 m² bedrijfsruimte gelegen in een L-vorm, zie bijgevoegde detailtekening.

Kadastrale informatie
Gemeente Zwolle
Sectie E
Nummer 5549
Appartementsnummer A27

Bestemming
Bij de gemeente Zwolle valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Voorst. De bestemming van het perceel is: Bedrijf. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- overheaddeur;
- gas/water/elektra aansluitingen;
- alarminstallatie;
- toilet.

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op gezamenlijk terrein.

Huurprijs
€ 850,00 per maand, vrij van BTW.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een niet BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 is vastgesteld en op 17-2-2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl, met aanvullende bepalingen door verhuurder.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 850,- per maand
oppervlakte:
120 m2
Industrieterrein:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Bedrijventerrein Marslanden-Zuid (225), Bedrijventerrein Voorst-C (24), Bedrijventerrein de Vrolijkheid (23), Industrieterrein IJsselmuiden (20), Ter Wee's Hoek (11), Bedrijventerrein Voorst-A (10), Industrieterrein (10), Ten oosten van Apeldoornseweg (8), Bedrijventerrein Hessenpoort (7), Wezep-Noord (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Marslanden (225), Voorst (35), Vrolijkheid (22), Zwarte Water (15), Spoorlanden (13), Het Veen (8), Zendijk (7), Wezep Noord (7), Bedrijvenpark I (4), Hessenpoort (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Loggerweg 4 in Zwolle.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Zwolle? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Voorst te Zwolle. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 120 m2 en ligt op Loggerweg 4 in Zwolle.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen