Kantoor - Huur

Lovensdijkstraat 7 4818AJ Breda

Informatie aanvragen

€ 498,- per maand

Lovensdijkstraat 7 4818AJ Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Lovensdijkstraat 7 in Breda

Kantoor - Huur
25 m2

Omgevingsfactoren
In Serviceresidentie Vredenbergh komt een kantoorruimte beschikbaar op de begane grond. Het project is gelegen op een absolute A1-locatie. Op een herkenbare locatie in een groene, parkachtige omgeving met veel parkeervoorzieningen in de directe omgeving. De Bredase binnenstad bevindt zich om de hoek, evenals diverse openbaar vervoervoorzieningen. Surplus Comfort exploiteert dit centrum en heeft een ruimte voor verhuur beschikbaar. Bij voorkeur wordt verhuurd aan een partij die binding heeft met de activiteiten van Surplus Comfort.

Bereikbaarheid
De ligging is uitstekend te noemen, representatief, goed bereikbaar op korte afstand gelegen van de in- en uitvalswegen waaronder de A27 en de A16. Het centrum is op korte afstand. Er zijn openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

Object
Serviceresidentie Vredenbergh verhuurt één kantoorruimte (netto vloeroppervlakte 25 m²). Deze is gesitueerd in de verlaagde etage en heeft ruime daglichttoetreding.

De kantoorruimte heeft een eigen toegangsdeur die te bereiken is via de hoofdingang van Serviceresidentie Vredenbergh. Zodoende heeft u een receptie waar klanten kunnen worden ontvangen en doorverwezen worden naar uw kantoor of een bespreek- vergaderfaciliteit.

Parkeren
Bij het gehuurde hoort één parkeerplaats in de parkeergarage. Tevens zijn in de directe omgeving en op het buitenterrein parkeerplaatsen voor bezoekers beschikbaar.

Opleveringsniveau
Er wordt een instapklaar kantoor gefaciliteerd zonder dat u een investering hoeft te doen. U kunt de kantoorkamer inrichten naar eigen smaak.

De ruimte is voorzien van stoffering, vloerverwarming en ventilatie. Er is bekabeling voor een telefoon-en internetverbinding. Surplus Comfort zal hierbij ondersteunen.

In de nabijheid van de kantoorruimte is een toiletgroep.

Serviceresidentie Vredenbergh beschikt over een eigen restaurant waar ’s-middags kan worden gegeten. Daarnaast beschikt men over diverse vergaderkamers en de mogelijkheid grotere groepen te ontvangen. Eén en ander dient te geschieden in goed onderling overleg.

Huurgegevens
De huurprijs bedraagt € 498,-- per maand.

Dit is inclusief:
- Schoonmaak van de ruimte(n);
- Nutsleveringen (electra, warmte, water)
- Koffie-/theevoorziening;
- Eén parkeerplaats in de parkeergarage.

Overige huurvoorwaarden zijn van toepassing:
- huurperiode in overleg;
- jaarlijkse indexering op basis van de CBS indexclausule;
- bankgarantie groot 3 maanden huur inclusief BTW.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 498,- per maand
oppervlakte:
25 m2
Parkeerplaatsen:
1
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadskern
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2009
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (53), Station (42), Chasse (35), Centrum (16), Hoogeind (29), Schorsmolen (29), Steenakker (28), Tuinzigt (27), Brabantpark (25), Verspreide huizen Rijen (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (29), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Achter Emer (14), Bp Hoevestein (6), Charles Petitweg (12), Oosterheide (7), Everdenberg (5), Heilaar Noord (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lovensdijkstraat 7 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Sportpark te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 25 m2 en ligt op Lovensdijkstraat 7 in Breda, dit adres ligt in een stadskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen