Kantoor - Huur

de Hak 16 B 5107RG Dongen

Informatie aanvragen

€ 62 per m2 per jaar

de Hak 16 B 5107RG Dongen
 

Kantoor te huur aangeboden
op de Hak 16 B in Dongen

Kantoor - Huur
170 m2 - 282 m2
De Hak 16B te Dongen
Object
De beschikbare bedrijfsruimte met kantoorruimte behoort tot het bedrijfsgebouw dat gelegen is op het industrieterrein Tichelrijt te Dongen. Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen en heeft een moderne uitstraling.Het object beschikt over een representatieve zelfstandige kantoorruimte van totaal circa 170m² op de eerste verdieping welke middels een gezamenlijke entree is te bereiken en een bedrijfsruimte van circa 175m². De kantoorruimte is onder andere voorzien van een (gezamenlijke) entree / hal, kantoorruimte, keuken/pantry (gezamenlijk of te creëren op de verdieping). Het geheel is/wordt luxe afgewerkt, goed onderhouden en voorzien en nette sanitaire ruimtes(gezamenlijk). De bedrijfsruimte is voorzien van verlichting en een overhead-deur. Het behoort tot de mogelijkheden om de bedrijfsruimte of kantoorruimte separaat te huren.
Oppervlakte
De totale vloeroppervlakte kantoorruimte bedraagt circa 170m².
De totale vloeroppervlakte bedrijfsruimte bedraagt circa 175m².
De bijgaande (interne) foto's dienen als voorbeeld voor de ruimte van de te huur aangeboden kantoorruimte op de eerste verdieping.
Ligging/Bereikbaarheid
Dongen is gelegen tussen Tilburg en Oosterhout/Breda. Het industrieterrein Tichelrijt ligt aan de Westzijde van Dongen. De N631 geeft een directe verbinding richting Tilburg en Oosterhout. Zowel de rijksweg A27(Utrecht/Breda) als de A58(Tilburg/Eindhoven) zijn goed bereikbaar.
In de omgeving zijn onder andere gevestigd: Montis, Ecco, Van Cranenbroek, Van den Noort, Kobam en diverse autobedrijven.
Voorzieningen
De kantoorruimte beschikt o.a. over de navolgende voorzieningen:
- vloeren voorzien vloerbedekking;
- afgewerkte wanden;
- systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- elektra-voorziening, databekabeling;
- pantry;
- representatieve toilet;
- c.v.;
- alarm.
De bedrijfsruimte beschikt o.a. over:
- een loopdeur;
- een overheaddeur;
- verlichting.
Parkeren
U heeft de beschikking over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.
Gebruiksmogelijkheden
Het object is met name geschikt voor bedrijven die kantoorruimte/showroom zoeken al dan niet in combinatie met opslag.
Bouwaard en constructie
Gemetselde kantoren
Houten kozijnen
Huurprijs
Kantoren: € 80,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Bedrijfsruimte: € 35,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Informeer naar de mogelijkheden.
De huurprijs dient bij vooruitbetaling per kwartaal voldaan te worden.
Voorschot Servicekosten
De aangesloten nutsvoorzieningen gas, water en elektra worden verrekend aan de hand van tussenmeters op basis van daadwerkelijk verbruik. Indicatie € 25,- m² per jaar te vermeerderen met BTW.
Huurperiode
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.
Kortere perioden bespreekbaar
Indexering huurprijs
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.
BTW:
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 62 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
282 m2
In units vanaf:
170 m2
Parkeerplaatsen:
4
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 2000 m tot 3000 m
Gebied:
Bedrijventerrein en kantorenpark
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2001-2010
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Rijen (32), Centrum (16), Hoogeind (27), Bloemenbuurt (11), Brabantpark (23), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Vrachelen-Noord (6), Geeren-Zuid (14), Moleneind-Oost (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (27), Kraaiven (19), Vossenberg (19), De Wijsterd (6), Bp Hoevestein (6), Charles Petitweg (13), Oosterheide (7), Beneluxterrein (9), Weststad Fase 1+2 (4), Everdenberg (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van de Hak 16 B in Dongen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Dongen? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Tichelrijt I in de buurt Tichelrijt te Dongen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 282 m2 en ligt op de Hak 16 B in Dongen, dit adres ligt op een bedrijventerrein en kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen