Bedrijfsruimte - Huur

De Giem 4 -A 7547SV Enschede

Informatie aanvragen

€ 1495 /mnd

De Giem 4 -A 7547SV Enschede
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op De Giem 4 -A in Enschede

Bedrijfsruimte - Huur
394 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Enschede? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Havengebied in de buurt Industrie- en havengebied te Enschede. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 394 m2 en ligt op De Giem 4 -A in Enschede, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 1495 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2014
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op De Giem 4 -A in Enschede te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1495 /mnd
oppervlakte:
394 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrie- en havengebied (66), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (36), Marssteden (42), De Slank (38), Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest (17), Eekte-Hazewinkel (34), Verspreide huizen Veldmaat ten noorden van de spoorlijn (31), Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord I (17), Bedrijventerrein Westermaat-Noordoost (12), Buurtschap Twekkelo (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Havengebied (67), Marssteden (50), Twentekanaal Zuid (27), Euregio Bedrijvenpark (38), Westermaat Zuid (16), Twentekanaal Noord (18), Stepelo (26), Zeggershoek- Fabelenweg (15), Westermaat Noord Ii (12), Hazewinkel Zuidwest (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Giem 4 -A in Enschede.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen