Kantoor - Huur

Parallelweg 14 16 5051HG Goirle

Informatie aanvragen

€ 80 per m2 per jaar

Parallelweg 14 16 5051HG Goirle
 

Kantoor te huur aangeboden
op Parallelweg 14 16 in Goirle

Kantoor - Huur
63 m2 - 1000 m2
LIGGING
Aan de rand van een bedrijventerrein (Tijvoort) en het centrum van Goirle gelegen functioneel, efficiënt en doelmatig kantoorgebouw. Naast en achter het gebouw zijn enkele opslagloodsen van Desso Carpets gelegen.
BEREIKBAARHEID
Zowel het centrum van Goirle alsmede het autosnelwegennet van Nederland (A58) en een doorgaande weg naar België zijn goed bereikbaar.
DOELGROEP
(zakelijke) dienstverlening
ALGEMEEN
De kantoorruimte is efficiënt in te delen, goed onderhouden en voorzien van de moderne gemakken. Een prettige kantoor waar goede en functionele kantoorruimte gebruikt kan worden tegen een aantrekkelijke scherpe huurprijs.
OPPERVLAKTEN
Kantoorruimte:
Begane grond: ca. 600 m²
1e etage : ca. 400 m²
De kantoorruimte is zowel in zijn totaliteit als in delen, vanaf ca. 63 m², te huur.
Bedrijfsruimte: ca. 400m²
(optioneel)
PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede op openbaar terrein. Aan de zijkant van het gebouw (Zandschelstraat) zijn voldoende openbare parkeerplaatsen. Recht tegenover het gebouw aan de Parallelweg bevindt zich een openbaar parkeerterrein.
VOORZIENINGEN
De kantoorruimten zijn o.a. voorzien van:
- Isolerende beglazing
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Systeemwanden
- Centrale verwarming
- Airconditioning
- Pantry
- Gescheiden (dames/heren) toiletgroepen op zowel begane grond als etage
- Alarminstallatie
BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming van het object bedrijven.
HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt indicatief als volgt:
Begane grond: € 80,- per m²/jr. exclusief BTW
1e verdieping: € 70,- per m²/jr. exclusief BTW
INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).
SERVICEKOSTEN
Afhankelijk of er één of meerdere huurders zijn, zullen o.a. de kosten voor gas, water en elektriciteit rechtstreeks door de nutsbedrijven in rekening worden gebracht of worden belast als voorschot in de servicekosten (€ 25,- per m²/jr. excl. BTW).
OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.
HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt bij voorkeur vijf jaar met verlengingsmogelijkheid. Overige huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar.
OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model juli 2003, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.
ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).
HUURBETALING
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.
VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
BIJZONDERHEDEN
Optioneel is direct achter het kantoorgebouw een opslagruimte van ca. 400m² beschikbaar voor de verhuur.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 80 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
1.000 m2
In units vanaf:
63 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Industrieterrein Vossenberg I (20), Korvel (18), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Katsbogten (6), Tijvoort (6), Broekakkers (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Parallelweg 14 16 in Goirle.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Goirle? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Tijvoort in de buurt Verspreide huizen Goirle te Goirle. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1000 m2 en ligt op Parallelweg 14 16 in Goirle, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen