Winkel - Huur

Tilburgseweg 49 5051AA Goirle

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Tilburgseweg 49 5051AA Goirle
 

Winkel te huur aangeboden
op Tilburgseweg 49 in Goirle

Winkel - Huur
620 m2 - 380 m2
TE HUUR Winkelruimte Tilburgseweg 49 Goirle
Algemeen
De winkelruimte is gelegen op de prominente hoek van de Tilburgseweg en de Kalverstraat in het centrum van Goirle. Parkeerruimte is in ruime mate aanwezig in de parkeergarage van ”˜De Hovel”™ of aan de Tilburgseweg of de Kalverstraat. In de omgeving bevinden zich lokale winkeliers en landelijke retailketens. Het winkelgebied wordt gecompleteerd met diverse horecagelegenheid.
Locatie
Het winkelgebied bevindt zich aan de doorgaande hoofdroute door Goirle. Autoverkeer op de route is toegestaan in een richting.
Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het gebied is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. Rondom het winkelgebied zijn diverse parkeerterreinen gelegen en onder het winkelcentrum is een parkeergarage gerealiseerd waar bezoekers de eerste twee uur gratis kunnen parkeren. De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen nabij het winkelcentrum.
Winkeloppervlakte
De voor de verhuur beschikbare winkelruimte heeft een omvang van 290 m² BVO. Tevens is op de eerste etage een kantoorruimte van 25 m2 BVO. Op de begane grond is 55 m2 expeditie ruimte beschikbaar. Onder de winkel bevindt zich een kelder van 250 m2.
Frontbreedte
De winkelruimte is gelegen op een hoeklocatie en meet grote frontbreedte.
Wijze van opleveren
De winkelruimte wordt opgeleverd met klimaatinstallatie, systeemplafond en basisinstallaties alsmede voorzien van een pantry, toilet.
Huurprijs
Op aanvraag.
B.T.W.
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.
Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Servicekosten
Door of vanwege verhuurder zal een nader te bepalen aantal diensten aan huurder worden geleverd. De servicekosten gelden per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting en zullen bij wijze van voorschot en op basis van nacalculatie aan huurder in rekening worden gebracht.
Huurtermijn
Minimaal 5 (vijf) jaren met verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.
Bankgarantie
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.
Huurcontract
Gebaseerd op het model, zoals in september 2012 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
Oplevering
Per direct

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
380 m2
In units vanaf:
620 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Breedte gevel:
25 m
Lokale voorzieningen:
Winkel op minder dan 500 m
Gebied:
Stadscentrum dorpskern
Welstandsklasse:
A2
Bijdrage winkeliersvereniging:
A2
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
1981-1990
Branchebeperking:
Nee

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (111), Het Zand (26), De Schans (25), Korvel (19), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (12), Het Goirke (10), Hilvarenbeek (9), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (9), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1), Tijvoort (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tilburgseweg 49 in Goirle.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Goirle? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Goirle-Centrum te Goirle. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 380 m2 en ligt op Tilburgseweg 49 in Goirle, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen