Kantoor - Huur

Laapersveld 75 1213VB Hilversum

Informatie aanvragen

€ 1,- per m² / jaar

Laapersveld 75 1213VB Hilversum
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Laapersveld 75 in Hilversum

Kantoor - Huur
15 m2 - 4323 m2

Ondernemen in het groen.
In de spil van de bedrijvigheid.

Van oudsher staat de schilderachtige park- en vijveromgeving van Het Laapersveld in Hilversum bekend als ‘de groene kantooroase’ van Het Gooi. Het is niet voor niets dat juist hier tal van succesvolle RTV, entertainment, (multi)media- en financiële bedrijven van statuur hun domicilie hebben gekozen.

Het Laapersveld (grenzend aan het Arena Park waar o.a. Nike Europe gevestigd is), heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld als de hotspot voor startende én gevestigde ondernemers. Neem de uitstekende bereikbaarheid per trein en bus (elke vorm van Openbaar Vervoer is binnen 5 minuten lopen bereikbaar). Neem de royale en gratis parkeerfaciliteiten. De hotel- en winkelfaciliteiten in de directe nabijheid. Het groene karakter (waar het ‘tussen de middag’ plezierig toeven is). Maar juist ook de centrale ligging aan de uitvalswegen A1/A27 maken dit - door stadsarchitect Willem Marinus Dudok ontworpen domein - geliefd als kantooromgeving.

Dit is de locatie voor ondernemers die binnen de periferie van grote steden als Amsterdam, Utrecht, Amersfoort willen instappen in een levendige en bloeiende businesscommunity. Zij nemen hun intrek in een recent vrijgekomen, multifunctioneel bedrijfs(verzamel)gebouw waarmee zij zichzelf verzekeren van een excellente uitvalsbasis voor hun merk, dienst of product. Het Laapersveld in Hilversum is zonder meer één van de meest strategische locaties, waar het voor bedrijven, medewerkers en bezoekers het hele jaar rond goed toeven is. Veronica heeft zijn roots in dit gebouw liggen en de spirit van eigenzinnig en succesvol ondernemen hangt nog steeds in het gebouw.

Het beschikbare complex, het als ‘Veronica Gebouw’ bekendstaande kantoorgebouw op het Laapersveld 75 in Hilversum, biedt (mede door zijn flexibele en economisch gunstige verhuurmogelijkheden) aan (door)startende én aan gevestigde ondernemingen de kans hun activiteiten verder te ontplooien in het bruisend Gooise hart.

In deze documentatie presenteren wij al deze ondernemingen – het zal ons niet verbazen – hun toekomstige bedrijfshuisvesting waar zij al zo lang naar op zoek zijn!

Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• sanitaire voorzieningen;
• luchtbehandelingssysteem met topkoeling;
• verwarming middels gas CV-installatie met radiatoren;
• personenlift;
• huidige systeemplafonds met inbouwverlichtingsarmaturen, hoogfrequent, met daglichtafhankelijke regeling;
• branddetectiesysteem;
• huidige vloerbedekking;
• huidige buitenzonwering;
• te openen ramen;
• huidige pantry's;
• kabelgoten voor elektra, data en telefoonbekabeling, voorzien van elektra en wandcontactdozen per stramien, exclusief databekabeling.

* De huurder dient zelf contracten af te sluiten aangaande het internet, de verhuurder draagt zorg voor een aantal access-points binnen het kantoorgebouw.

Op het eigen terrein zijn ruimschootse parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs vanaf € 80,- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van € 30,- per m² op jaarbasis exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
• levering en vastrecht van gas, water en elektra (inclusief vastrecht);
• groenonderhoud;
• terreinonderhoud;
• schoonmaak algemene ruimte

Verhuurder heeft het recht om het voorschotbedrag aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat, dit wordt naar rato-verdeeld.

Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk vanaf één jaar.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonNiels Bunt
E-mailadresniels@castanea.nl
Telefoonnummer035 - 646 0050
Mobiel06 – 302 433 21

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
4.323 m2
In units vanaf:
15 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Lokale voorzieningen:
Winkel op 2000 m tot 3000 m
Gebied:
Stationslokatie en kantorenpark
Aantal bouwlagen:
4 bouwlagen
Bouwjaar:
1985

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (45), Laren-Dorpskern (27), Raadhuiskwartier (39), Boomberg (38), Schilderskwartier (36), Trompenberg-Zuid (35), Brink (31), Arenaparkkwartier (28), Zuidbuurt (25), Bilthoven-Noord (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Soestdijkse Grachten (33), Zuidbuurt (25), Nieuwe Vaart (20), Rembrandtlaan (20), Mediapark (17), Havenkwartier (16), De Drie Eiken (14), Kerkelanden (14), Korte Noorderweg (6), W. Arntzlaan (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laapersveld 75 in Hilversum.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hilversum? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Schilderskwartier te Hilversum. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 4323 m2 en ligt op Laapersveld 75 in Hilversum, dit adres ligt in een stationslokatie en kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen