Winkel - Huur

Kerkstraat 42 1271RM Huizen

Informatie aanvragen

€ 5.265,- per maand

Kerkstraat 42 1271RM Huizen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Kerkstraat 42 in Huizen

Winkel - Huur
251 m2

Huizen heeft een verzorgingsgebied van circa 45.000 inwoners en een belangrijke waterrecreatie- en centrumfunctie. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreken komen in Huizen recreëren en winkelen. Steeds meer bewoners van het aangrenzende deel van de provincie Flevoland ontdekken de aantrekkelijke mogelijkheden van Huizen. Met de wegverbinding via de Stichtse Brug en de veerdienst over het Gooimeer ligt een dagje Huizen voor inwoners van Almere, Lelystad en Zeewolde gemakkelijk binnen handbereik. In het levendige hart van het centrum, ’t Hart van Huizen, liggen ruim 100 moderne, gespecialiseerde winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en vestigingen van landelijke winkelbedrijven. Op zaterdag is er een gezellige markt op het Oude Raadhuisplein en op vrijdagavond is het koopavond.

Object
Gelegen op dé A1 locatie van Huizen aan het plein tussen verscheidene toonaangevende winkelformules zoals Albert Heijn, Hunkemöller, Bruna, Pearle opticiens, Bakker Bart alsmede temidden van diverse gerenommerde lokale ondernemers. Deze horeca-/winkelruimte kent door het brede hoekfront van ruim 21 strekkende meter een uitstekende attentiewaarde.

Vloeroppervlak
Van het complex is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hierna genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

De winkelruimte omvat circa 251 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:

horeca-/winkelruimte circa 159 m²;
souterrain circa 92 m².
De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 21 m¹.
Het souterrain sluit direct aan op de ondergelegen parkeergarage en derhalve is de horeca-/winkelruimte als zodanig te bevoorraden.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:

winkelpui;
toilet;
pantry.
Parkeergelegenheid
In de directe omgeving van de winkel zijn voldoende onbetaalde parkeerfaciliteiten aanwezig (blauwe zone).

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 5.265,- per maand, exclusief btw.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder is een n.o.t.k. voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten.

Huurtermijn
In overleg tussen partijen te bepalen. Er wordt gestreefd naar een langdurige huurrelatie.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde btw over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Huizen geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor:

detailhandel;
horeca (max. cat. 2).
Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
Contactpersoondrs. B.F. (Floriaan) Bilderbeek
E-mailadresfloriaan@castanea.nl
Telefoonnummer035 - 646 0050
Mobiel06 - 11 621 913

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 5.265,- per maand
oppervlakte:
251 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Breedte gevel:
21 m
Welstandsklasse:
A1
Bijdrage winkeliersvereniging:
A1
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
1965
Branchebeperking:
Nee
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (105), Brink (83), Verspreide huizen Almere-Stad (68), Laren-Dorpskern (28), Centrum Almere-Stad (39), Verspreide Huizen Almere-Haven (39), De Noord (32), Langgewenstbuurt (24), Raadhuisplein (17), Cereslaan (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Markerkant (6), Veluwse Kant (o+w) (3), De Binderij (1), De Steiger (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kerkstraat 42 in Huizen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Huizen? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt De Noord te Huizen. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 251 m2 en ligt op Kerkstraat 42 in Huizen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen