Kantoor - Huur

De Steiger 24 1351AB Almere

Informatie aanvragen

€ 500,- per maand

De Steiger 24 1351AB Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op De Steiger 24 in Almere

Kantoor - Huur
40 m2 - 370 m2
Kantoorruimte - Almere: Ruimte 14
Beschrijving
Aan de noordkant van Almere Haven bevindt zich het bedrijventerrein ‘De Steiger’ waar circa 221.000m² bedrijventerrein door de gemeente Almere is uitgegeven. In de omgeving zijn gevestigd o.a. Praxis, Shell, Caravanbedrijf Cannenburg en diverse (groot)handelsbedrijven. Er is een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afrit 4) en ligt op circa 1 km afstand van deze rijksweg. Op loopafstand bevindt zich aangrenzend een busstation met een directe busverbinding naar het centraal station van Almere Stad en naar het busstation ‘’het Oor’. Hier vanuit is een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Zeewolde en Amsterdam. Het pand beschikt voor 25 parkeerplekken en het terrein is afgesloten d.m.v. een hekwerk.
De getoonde ruimte bevindt zich aan de voorkant van het pand en is ca 40m². Er is pasgeleden een compleet nieuwe vloer in gelegd. De getoonde prijs voor dit ruimte kantoor is all-in excl BTW.
Kantoorruimte - Almere: Ruimte 1 - 7 kantoor en bedrijfsruimte
Beschrijving Aan de noordkant van Almere Haven bevindt zich het bedrijventerrein ‘De Steiger’ waar circa 221.000m² bedrijventerrein door de gemeente Almere is uitgegeven. Er is een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afrit 4). Op loopafstand bevindt zich aangrenzend een busstation met een directe busverbinding naar het centraal station van Almere Stad en naar het busstation ‘’het Oor’. Hier vanuit is een rechtstreekse verbinding naar het Gooi, Zeewolde en Amsterdam. Het pand beschikt over 25 parkeerplekken en het terrein is afgesloten d.m.v. een hekwerk.
In verband met verhuizing van de huidige huurder bieden wij dit object geheel of gedeeltelijk te huur aan. Het gaat om een samenstelling van kantoor- en bedrijfsruimte inclusief eigen keuken. Ideaal voor een bedrijf dat haar opslag dichtbij wilt hebben. Het pand beschikt over een grote overhead deur waardoor transport mogelijk is.
Oppervlakte: Circa 150m² aan bedrijfsruimte
Circa 180m² aan kantoorruimte.
Voor meer informatie over deze locatie of andere en voor het inplannen van een rondleiding kunt u contact opnemen via het formulier op onze website. U krijgt dan binnen één werkdag antwoord van een van onze accountmanagers. Liever meteen bellen? Dat kan natuurlijk ook: Neem vrijblijvend contact met ons op via 0320-286969 -

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 500,- per maand
Totale oppervlakte:
370 m2
In units vanaf:
40 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (97), Verspreide Huizen Almere-Haven (83), Valkeveen (61), Verspreide huizen Almere-Buiten (53), Brink (31), Literatuurwijk (29), Gooisekant (26), Tussen de Vaarten Zuid (26), Centrum Almere-Stad (24), Veluwsekant (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (42), Gooisekant (37), Gooisepoort 1e&2e Fase (34), Veluwse Kant (o+w) (24), Industriewijk (23), Nieuwe Vaart (20), Randstad (18), Het Atelier (16), De Uitgeverij (15), De Vaart I,ii & Iii (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Steiger 24 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Steiger in de buurt De Steiger te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 370 m2 en ligt op De Steiger 24 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen