Kantoor - Huur

Randstad 21 33 1314BG Almere

Informatie aanvragen

€ 675,- per maand

Randstad 21 33 1314BG Almere
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Randstad 21 33 in Almere

Kantoor - Huur
70 m2 - 140 m2

TE HUUR
Kleinschalige kantoorruimte op centrale locatie.
Adres: Randstad 21-33 te Almere-Stad.

Dit multifunctionele kantoorvilla is gelegen op een eersteklas locatie op het bedrijventerrein Randstad 21. Bedrijventerrein Randstad is een hoogwaardig en gemengd bedrijventerrein en ligt zeer centraal in het centrum van Almere Stad. Het vrijstaande kantoorgebouw ligt aan de rand van het bedrijventerrein en heeft aan de achterkant vrij uitzicht over het water. Het gebouw is zeer gunstig gesitueerd, het winkelcentrum, bus- en NS-station zijn op loopafstand gelegen. Tevens bevindt zich in de directe omgeving het zakencentrum, waaronder het WTC Alnovum, de Rabotoren en de Eurotoren.

OPPERVLAK:
Per direct beschikbaar totaal circa: 140 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over eerste verdieping (70 m²) en tweede verdieping (70 m²)
De begane grond is verhuurd.

VOORZIENINGEN:
De kantoorruimte is verdeeld over een open ruimte en een kantoorkamer en is o.a. voorzien van: stadsverwarming middels individueel regelbare radiatoren, diverse kabelgoten, aluminium draai/- kiepramen en systeemscheidingswanden. Ten behoeve van de beveiliging beschikt het gebouw over een alarmsysteem.

Per bouwlaag beschikt men over een pantry en een toilet.

PARKEERGELEGENHEID:
Op het eigen terrein beschikt men over nader toe te wijzen parkeerplaatsen.

HUURSOM:
€ 675,-- per maand per verdieping.
De huurprijs is erop gebaseerd dat geopteerd kan worden voor belaste verhuur. Indien de BTW niet verrekend kan worden zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

BANKGARANTIE:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met de daarover verschuldigde omzetbelasting.

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen (per bouwlaag) € 200,-- per maand inclusief voorschot elektra en verwarming.

Onder de servicekosten vallen de volgende leveringen en diensten:
Elektra, warmte, water, verontreinigingsheffing, alarmopvolging + onderhoud aan het alarm, onroerend zaak belasting, tuinonderhoud en schoonmaak gevelglas en beplating (buitenzijde).

Bedragen te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte volgens de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

HUURPERIODE:
In overleg.

OPLEVERING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring door eigenaar.

Voor meer informatie kunt u bellen op nummer: 036-5383222.

Deze informatie is met zorg samengesteld en wordt u vrijblijvend aangeboden. Over de juistheid en/of volledigheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 675,- per maand
Totale oppervlakte:
140 m2
In units vanaf:
70 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
3
Bouwjaar:
1997
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (99), Verspreide Huizen Almere-Haven (83), Valkeveen (61), Verspreide huizen Almere-Buiten (53), Literatuurwijk (31), Gooisekant (26), Tussen de Vaarten Zuid (26), Centrum Almere-Stad (24), Veluwsekant (24), De Noord (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (42), Gooisekant (37), Gooisepoort 1e&2e Fase (34), Industriewijk (25), Veluwse Kant (o+w) (24), Randstad (20), De Uitgeverij (16), Het Atelier (16), De Vaart I,ii & Iii (15), Gooimeer Noord (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Randstad 21 33 in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Almere? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Randstad in de buurt Verspreide huizen Almere-Stad te Almere. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 140 m2 en ligt op Randstad 21 33 in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen