Kantoor - Huur

Grote Spui 39 3813EZ Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 160,- per m² / jaar

Grote Spui 39 3813EZ Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Grote Spui 39 in Amersfoort

Kantoor - Huur
720 m2

Rondlopend door Amersfoort waant u zich moeiteloos een aantal eeuwen terug in de tijd. De historische binnenstad telt maar liefst 380 rijksmonumenten. Niet voor niets is het centrum tot beschermd stadsgezicht uitgeroepen. De vele bruggetjes, smalle steegjes en oeroude panden…. Amersfoort ademt historie uit! In dit autoluwe historische centrum, op een markant punt, aan één van de prachtige grachten met zicht op de Koppelpoort treft u op de Grote Spui 39 dit pand aan met de mooie naam D’Harmonie.

D’Harmonie is in 2000 als monument volledig herbouwd. Aanvankelijk bestond de Harmonie alleen uit de twee gebouwen die momenteel tegen de Rijksdiensten aankijken en stonden deze huizen aan de andere zijde van het spoor. Door de uitbreiding van het spoor eind negentigerjaren, zijn de twee monumentale gebouwen zorgvuldig "afgebroken" en vervolgens steen voor steen weer opgebouwd op de huidige locatie (ondertoezicht van Monumentenzorg), en voorzien van een nieuwe entree naar de parkeerhof en de aansluiting op de Schimmelpennickstraat.

D’Harmonie staat midden in alle dynamische binnenstedelijke ontwikkelingen. Recent zijn de twee tegenover liggende Rijksdiensten in gebruik genomen en het wachten is nu op het nabijgelegen Eemplein, waar tal van voorzieningen, winkels, horeca en Leisure komen. De Eem stroomt voor uw voeten en aan de andere kant van de spoorbaan, eenvoudig te bereiken met de voettunnel, vindt u restaurants en een aanlegsteiger voor sloepjes. Kortom, het is feestelijk werken in D’ Harmonie.

De huidige gebruiker heeft met veel liefde en aandacht voor (klassieke) details en kwaliteit het pand laten herbouwen, inrichten en onderhouden, maar evenwel voorzien van alle moderne voorzieningen, die de zakelijke wereld vraagt.

En dat terwijl u onder de oudste Waterpoort van Nederland (1425) naar uw werk rijdt, loopt of fietst. Niet alleen voor U maar zeker ook voor uw relaties is D’ Harmonie met haar bijzondere ligging, uitstraling en inrichting een visitekaartje bij uitstek.

Bereikbaarheid: Werken op loopafstand van de aloude binnenstad - handig voor de snelle boodschappen en een middagwandeling - met al haar voorzieningen. De Harmonie is daarnaast goed bereikbaar met de auto vanaf de Stadsring en ligt op loopafstand van Amersfoort CS.

Vloeroppervlakte:
Totaal circa 720 m² vloeroppervlak verdeeld over begane grond, eerste en tweede verdieping; eventueel uit te breiden met circa 300 m², op de grote Spui 35, tot ca. 1.120 m².

Deelverhuur is mogelijk in units vanaf 100 m².

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
• representatieve entree met receptie, voorzien van een parketvloer;
• centrale verwarming voorzien van thermostaat kranen;
• lift voor 8 personen, 630 kg;
• projecttapijt;
• badkamer;
• overdekte fietsenstalling;
• alle ruimtes zijn voorzien van een in 2010 geïnstalleerde, geavanceerde aircoinstallatie;
• op alle verdiepingen separate, zeer ruime en uitgevoerde dames- en herentoiletten;
• pand is volledig data bekabeld en voorzien van aansluitpunten en kabelgoten;
• sprinklers, brandalarm en beveiliging, alsmede een fraai gietijzeren af te sluiten
• toegangshek naar het parkeerhof.
• op 1e en 2e verdieping pantry met keukenblok met onder- en bovenkastjes;
• op de tweede verdieping treft u tevens een restauratieve ruimte aan met een volledig geoutilleerde keuken;
• in de huidige directieruimte op de 1e verdieping - met zicht op de Koppelpoort - bevindt zich een mooie historische haard;
• de representatieve ruimtes ( entree, de lounge , het restaurant en het directiekantoor ) hebben hoge, fraai gestuukte plafonds met spotverlichting;
• de overige ruimten zijn voorzien van geavanceerde kunstverlichtingsplafonds, met drievoudige luchtventilatie.
• alle ramen zijn voorzien van gordijnen, luxaflex, blinds of rolgordijnen.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Amersfoort
ContactpersoonJ.W.A. (Jeroen) Koevermans MRE MRICS RM
E-mailadresjwa.koevermans@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324485
Mobiel06-25086393

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 160,- per m² / jaar
oppervlakte:
720 m2
Bouwjaar:
2000

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hoef-West (65), Calveen (54), Buitengebied Leusden-Centrum West (44), Uraniumweg (32), De Hoef-Oost (30), Chromiumweg (25), Industriegebied (19), Zonnehof (24), Smallepad (22), 't Hart (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Isselt (53), Calveen (52), De Hoef (51), Soestdijkse Grachten (33), De Horst (22), De Wieken Zuid (20), Hogenbrink (19), De Kronkels (12), Horstbeek (15), De Drie Eiken (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Spui 39 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amersfoort? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Schimmelpenninckstraat te Amersfoort. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 720 m2 en ligt op Grote Spui 39 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen