Kantoor - Huur

Oliemolenhof 110 3812PB Amersfoort

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 2.000,- per maand

Oliemolenhof 110 3812PB Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Oliemolenhof 110 in Amersfoort

Kantoor - Huur
147 m2

Aan de rand van de Oliemolenhof in De Nieuwe Stad vind je vijf iconische gebouwen op hoge poten van ruim twee meter boven de grond: De Paviljoens. In 1992 diende het gebouw als tentoonstellingsruimte tijdens de wereldberoemde kunsttentoonstelling Documenta IX in Kassel (Duitsland). In 1994 nam de gemeente Almere De Paviljoens in gebruik als gemeentelijke kunstinstelling: Museum De Paviljoens. Schipper Bosch gaf het architectonische bouwwerk in 2014 een derde leven in De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Robbrecht en Deam hebben De Paviljoens ontworpen als verplaatsbaar bouwpakket. Daarbij konden de architecten, vanwege het 'tijdelijke karakter' van het gebouw, een standaard vormgeving volgens voorgeschreven bouwnormen, omzeilen. De derde bestemming en locatie in De Nieuwe Stad toont aan dat het ontwerp werkt. De gebouwen voegen niet alleen schoonheid en kwaliteit toe aan de plek, ze bieden ook letterlijk ruimte voor nieuwe initiatieven. Naast huisvesting van Schipper Bosch, Willem van Winsen architecten & rdmr architects, Pepperminds en Young Capital is op dit moment één van de bouwwerken beschikbaar voor een ondernemer die zich in De Nieuwe Stad wil vestigen.

Locatie

De Nieuwe Stad is een stad in het klein, met een diversiteit aan bedrijven, winkels, evenementen, horeca, onderwijs en een sterke gemeenschap. Samen met bewoners bouwen we aan een innovatieve microstad: authentiek en avontuurlijk, met mooie historie en veel toekomst.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de bedrijfs-/kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Oliemolenhof 110 in Amersfoort aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Bedrijfsfunctie

Oppervlakte

circa. 147 m2 VVO en gedeeld gebruik van vlonder.

Opleveringsniveau

Het object wordt opgeleverd inclusief vloerafwerking, buitenzonwering en airconditioning.

Parkeren

Het Paviljoen bevindt zich aan het laadplein van de Oliemolenhof en is openbaar toegankelijk. Het laadplein is enkel bedoeld voor elektrische auto’s. Op het laadplein kunnen 20 auto’s tegelijk worden opgeladen. Parkeren tijdens het laden is GRATIS! Heeft u geen elektrische auto? In de nabijheid zijn er ook diverse andere openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Kosten

Huurprijs: € 2.000 excl. btw per maand

Servicekosten: €602,50 excl. btw per maand. Incl. voorschot g/w/e

Huurtermijn en opzegtermijn

Huurperiode van 5 jaar. De overeenkomst wordt na deze periode telkens voortgezet voor 5 jaar. De wederzijdse opzegtermijn bedraagt 6 maanden.

Omzetbelasting

Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Zekerheden

Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de BTW.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfs-/kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Oliemolenhof 110 in Amersfoort aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.000,- per maand
oppervlakte:
147 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hoef-West (65), Calveen (54), Buitengebied Leusden-Centrum West (44), Uraniumweg (32), De Hoef-Oost (30), Chromiumweg (25), Zonnehof (24), Smallepad (22), 't Hart (21), Snouckaertlaan (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Isselt (53), Calveen (52), De Hoef (51), Soestdijkse Grachten (33), De Horst (22), De Wieken Zuid (20), Hogenbrink (19), De Kronkels (12), Horstbeek (15), De Drie Eiken (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oliemolenhof 110 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amersfoort? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Eemplein te Amersfoort. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 147 m2 en ligt op Oliemolenhof 110 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen