Kantoor - Huur

Stationsplein 61 3818LE Amersfoort

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 120,- per m² / jaar

Stationsplein 61 3818LE Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Stationsplein 61 in Amersfoort

Kantoor - Huur
230 m2

Algemeen: Het betreft een kantoorruimte in het stationsgebouw te Amersfoort. Het gebouw maakt deel uit van de representatieve kantoorbebouwing langs het spoor en huisvest onder andere Huis van de Gezondheid, Het Waterschapshuis en Seats2Meet.
In het kantoorgebouw is een Seats2Meet-locatie gevestigt. S2M-Station biedt 50 werkplekken aan. Een locatie om te werken, elkaar te ontmoeten of te vergaderen.

Verder infomatie; www.seats2meet.com

Locatie: Het kantoorgebouw ligt op een prominente locatie midden in het stationsgebied van Amersfoort. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van de locatie.

De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort zijn zowel de rijksweg A1 als de rijksweg A28 met de auto eenvoudig te bereiken. Door de goede aansluiting op het verkeersplein “Hoevelaken” zijn er uitstekende verbindingsmogelijkheden met alle delen van het land.

Het NS-station “Amersfoort”, waarbij zich tevens het busstation bevindt, is direct onder het gebouw gelegen. Vanuit uw kantoor heeft u uitzicht op de stationshal. Per trein en bus zijn goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar.

Vloeroppervlakte: Circa 230 m² b.v.o. op de eerste verdieping.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: De ruimte zal in huidige staat worden opgeleverd inclusief o.a.:
• Vloerbedekking;
• Scheidingswanden;
• Toiletten;
• Liften
• Pantry

Parkeren: Bij het gehuurde kunnen facultatief 3 parkeerplaatsen worden bijgehuurd in de parkeergarage "De Argonaut".

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 120,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: € 1.150,- per parkeerplaats (overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten: Verrekenbaar voorschot van € 41,- per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Amersfoort
ContactpersoonJ.W.A. (Jeroen) Koevermans MRE MRICS RM
E-mailadresjwa.koevermans@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324485
Mobiel06-25086393

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
oppervlakte:
230 m2
Bouwjaar:
2003

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hoef-West (65), Calveen (54), Buitengebied Leusden-Centrum West (44), Uraniumweg (32), De Hoef-Oost (30), Chromiumweg (25), Zonnehof (24), Smallepad (22), 't Hart (21), Snouckaertlaan (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Isselt (53), Calveen (52), De Hoef (51), Soestdijkse Grachten (33), De Horst (22), De Wieken Zuid (20), Hogenbrink (19), De Kronkels (12), Dijnselburg (17), Horstbeek (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stationsplein 61 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amersfoort? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Station Berkenweg te Amersfoort. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 230 m2 en ligt op Stationsplein 61 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen