Kantoor - Huur

Admiraal De Ruijterweg 21 1057JT Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 200,- per m² / jaar

Admiraal De Ruijterweg 21 1057JT Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Admiraal De Ruijterweg 21 in Amsterdam

Kantoor - Huur
300 m2

Het gebouw aan de Admiraal de Ruijterweg 21 ligt op een prominente locatie in het stadsdeel De Baarsjes op de kruising van de Willem de Zwijgerlaan en de Admiraal de Ruijterweg. Deze buurt is in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en dat zie je terug in de diversiteit aan winkels en hotspots in deze buurt. In de directe omgeving zijn restaurants en cafés gevestigd zoals restaurant Partisan, Faam, Pazzi, Radijs, De (film)hallen, Hendrix en Bar Spek. Het gebouw heeft daarnaast een goede bereikbaarheid met het eigen vervoer alsmede het openbaar vervoer. Voor het gebouw bevindt zich een tramhalte die verbinding heeft met Amsterdam CS en Amsterdam Sloterdijk.

Het vrijstaande kantoorgebouw telt een oppervlakte van circa 3.000 m² en is verdeelt over twee bouwlagen. Voor de verhuur is er een hoogwaardige turn-key kantoorruimte beschikbaar welke een oppervlakte telt van circa 300 m². Deze kantoorruimte bevindt zich op de begane grond van het gebouw en heeft een vrije hoogte van circa vier meter en is voorzien van hoge raampartijen met een lage borstwering. Daarnaast is de ruimte voorzien van een eigen entree, twee vergaderruimtes met glazen scheidingswanden en een ruime pantry.

LOCATIE
Door de centrale ligging heeft het kantoorgebouw een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer alsmede eigen vervoer.

Per auto:
Het kantoorgebouw is binnen vijf minuten bereikbaar vanaf de ringweg A10 door de gunstige ligging ten opzichte van de afslag s105.

Per openbaar vervoer:
De locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer met een tramhalte voor de deur. Hier stoppen de tramlijnen 13, 12 en 19 richting zowel het Centraal Station en Amsterdam Sloterdijk. Vanuit hier zijn er directe treinverbindingen naar het Noorden, Westen en Zuiden van Nederland.

Per fiets:
Door de centrale locatie is het kantoorgebouw zeer goed bereikbaar met de fiets vanuit het centrum van Amsterdam en overige stadsdelen.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is er circa 300 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de begane grond.

PARKEREN
Parkeerplaatsen zijn beschikbaar in overleg.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 200,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW. Op voorschot basis met jaarlijkse nacalculatie.

HUURTERMIJN
Huurtermijn van één jaar met eventuele mogelijkheden om flexibel te verlengen.

OPZEGTERMIJN
Drie maanden voor het einde van een huurperiode, welke wederzijds opzegbaar is.

OPLEVERNIVEAU
De kantoorruimte zal worden opgeleverd in huidige staat, voorzien van een inbouwpakket. Het inbouwpakket omvat o.a.:
- Verwarming doormiddel van radiatoren;
- Voorzien van een pakketvloer en tapijt;
- Deels glazen scheidingswanden in de vergaderruimten;
- Vrije hoogte van circa vier meter;
- Serverruimte;
- Ruime pantry, voorzien van inbouwapparatuur;
- Binnen zonwering;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten t.b.v. van databekabeling en elektra;
- Topkoeling;
- Eigen entree;
- Vergaderruimtes.

BESCHIKBAARHEID
Per direct

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 200,- per m² / jaar
oppervlakte:
300 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Burgwallen-Nieuwe Zijde (163), Amstel III/Bullewijk (118), Buiksloterham (132), Bedrijventerrein Sloterdijk (125), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (96)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (43), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (28), Alfadriehoek (gemengd) (26)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Admiraal De Ruijterweg 21 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt De Krommert te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 300 m2 en ligt op Admiraal De Ruijterweg 21 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen