Kantoor - Huur

Anthony Fokkerweg 21 1059CN Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 175,- per m² / jaar

Anthony Fokkerweg 21 1059CN Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Anthony Fokkerweg 21 in Amsterdam

Kantoor - Huur
33 m2 - 215 m2

Object
Aan de Anthony Fokkerweg 21, in het populaire Schinkelgebied (Amsterdam Oud-Zuid), staat dit goed gelegen moderne kantoorgebouw op zichtlocatie vanaf de snelweg A10. Het kantoor is zowel vanaf de snelweg als met openbaar vervoer. Het gebouw heeft een industriële uitstraling met veel ramen en een verrassend interieur van binnen. De vele grote raampartijen voorzien de ruimtes van prachtige daglichttoetreding. Het object bevind zich in een opkomend creatieve buurt met een grote variëteit aan type bedrijven in de omgeving.
De 2e verdieping van het gebouw is verhuurd aan een architectenbureau en een vastgoed ontwikkelingsbedrijf.

Vloeroppervlakte
Totaal is er ca. 215 m² VVO kantoorruimte beschikbaar gelegen op de eerste verdieping. De kantoorruimte kan zowel in units als in zijn geheel worden gehuurd. De ruimte wordt turn-key opgeleverd.

Huurprijs
Kantoorruimte
Unit Metrage Prijs
1 ca. 33 m² € 600,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
2 ca. 45 m³ € 800,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
3 ca. 60 m² € 1.050,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
4 ca. 40 m² € 725,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.
5 ca. 40 m² € 725,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

*Huurprijzen zijn exclusief BTW en servicekosten.

Parkeerplaatsen
Er zijn 7 parkeerplaatsen beschikbaar achter het bedrijfspand, op eigen terrein. Kosten hiervan bedragen € 950,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Pal voor de deur kunt u goedkoop parkeren voor slechts 10 cent per uur voor de eerste 3 uren.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
1+1 of 2 jaar.

Opzegtermijn
In overleg.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Op drie minuten loopafstand ligt het Hoofddorpplein. Hier is het mogelijk om tram 2 te nemen richting het Amsterdam Centraal Station. Op 10 minuten loopafstand ligt het metrostation Henk Sneevlietweg, waar de metro vertrekt in de richting van Amsterdam Zuid en Sloterdijk

Per auto
Het object ligt binnen de ringweg A10 en is gelegen in het Schinkelgebied. Via de s107 en via de A10 is de locatie erg goed te bereiken met de auto. Wanneer je liever op de fiets komt is het kantoor goed te bereiken via het Jaagpad.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 175,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
215 m2
In units vanaf:
33 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Amstel III/Bullewijk (139), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Anthony Fokkerweg 21 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijventerrein Schinkel in de buurt Hoofddorppleinbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 215 m2 en ligt op Anthony Fokkerweg 21 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen