Kantoor - Huur

Bos en Lommerplantsoen 1 1055AA Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 235,- per maand

Bos en Lommerplantsoen 1 1055AA Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Bos en Lommerplantsoen 1 in Amsterdam

Kantoor - Huur
56 m2

Kantoorruimte te huur Bos en Lommerplantsoen 1 (Amsterdam-West)

Ben jij op zoek naar een creatieve en inspirerende werkomgeving in Amsterdam West? In het oude Gak-gebouw aan het Bos en Lommerplantsoen 1 zijn nog meerdere flexplekken en kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Op deze inspirerende locatie zijn vooral bedrijven actief die werkzaam zijn in de creatieve industrie. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn meerdere winkels, terrassen en kroegjes te vinden. Daarnaast kan je voor een kop koffie of een lunch ook terecht in het souterrain van het kantoorgebouw.

Op deze kantoorlocatie is het mogelijk om flexplekken en privékantoren te huren.Flexplekken zijn al te huur vanaf €55,- per maand. Mocht je behoefte hebben aan een vaste werkplek? Deze zijn te huur vanaf € 235,- per maand. Er zijn ook privékantoren beschikbaar voor de verhuur. Deze ruimtes zijn te huur 28 m² kantoorruimte. Eveneens is het ook mogelijk om grotere kantoorruimtes zijn te huren. Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid
Ben je met jouw organisatie op zoek naar een kantoor in een creatieve werkomgeving. Dan is dit de perfecte kantoorruimte met een uitstekende bereikbaarheid. Kom je met het openbaar vervoer naar kantoor? Naast het gebouw liggen meerdere tram- en bushaltes gelegen die directe aansluiting hebben met onder andere station Amsterdam Sloterdijk en treinstation Amsterdam Centraal. Het kantoor metrostation De Vlugtlaan ligt op vijf minuten afstand. Ook met de auto is het kantoorgebouw goed bereikbaar. Naast het gebouw bevindt zich de op- en afrit van de ringweg A10.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan het Bos en Lommerplantsoen 1?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 235,- per maand
oppervlakte:
56 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bos en Lommerplantsoen 1 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt De Kolenkit te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 56 m2 en ligt op Bos en Lommerplantsoen 1 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen