Kantoor - Huur

De Ruijterkade 142 1011AC Amsterdam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 290,- per m² / jaar

De Ruijterkade 142 1011AC Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op De Ruijterkade 142 in Amsterdam

Kantoor - Huur
206 m2

Object
Dit representatieve kantoorgebouw biedt de mogelijkheid kantoor te houden in het centrum van Amsterdam. Dankzij de centrale ligging naast het Amsterdam Centraal Station is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Tevens heeft het object een schitterend uitzicht over het IJ.

De ruimte beschikt over een eigen pantry, een opslagkast en eigen toiletten. De unit is voorzien van een systeemplafond en tapijt. Huurder heeft 24/7 toegang tot het pand. Op loopafstand bevinden zich onder andere Muziekgebouw aan ‘t IJ/Bimhuis, Mövenpick Hotel en Hilton Hotel. Verder zijn er in de directe omgeving hoogwaardige horecagelegenheden en diverse culturele hotspots te vinden. Tevens zitten o.a. Levi’s, Tomtom, Adyen en Take Away hier in de nabije omgeving gevestigd.

Vloeroppervlakte
Ca. 206 m² VVO kantoorruimte.

Huurprijs
€ 290,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten
€ 28,- per m² per jaar.

Aanvaarding
Per direct.

Bereikbaarheid
Per auto
Via de Piet Heintunnel en de IJ tunnel is de Ruijterkade per auto uitstekend bereikbaar. Zowel de binnenstad als de ringweg A10 legen op 5 minuten afstand. Via de A10 is de Zuidas in 18 minuten te bereiken.

Met openbaar vervoer
Het object ligt op enkele minuten loopafstand van Centraal Station. Vanaf hier vertrekken diverse tram-trein, metro en buslijnen. Met de Noord/Zuidlijn is de Zuidas in 18 minuten te bereiken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 290,- per m² / jaar
oppervlakte:
206 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Amstel III/Bullewijk (139), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (48), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Ruijterkade 142 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwmarkt/Lastage te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 206 m2 en ligt op De Ruijterkade 142 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen