Kantoor - Huur

Kabelweg 22 1014BB Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 540,- per maand

Kabelweg 22 1014BB Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Kabelweg 22 in Amsterdam

Kantoor - Huur
18 m2 - 367 m2

Kantoorruimte te huur aan de Kabelweg 22 (Amsterdam Sloterdijk)

Op deze centrale locatie aan de Kabelweg 22 is het mogelijk om op flexibele basis kantoorruimte te huren. Voor de verhuur is circa 400 m² kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de vierde verdieping. Het kantoorgebouw is gelegen nabij treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Huurprijzen Kabelweg 22

Voor de verhuur zijn meerdere kantoorruimtes beschikbaar. De kantoorruimtes zijn voorzien van te openen ramen, verwarming door middel van radiatoren, mechanische ventilatie en led verlichtingsarmaturen. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 18 m² kantoorruimte. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van € 540,-. Dit is inclusief servicekosten en snel internet. In overleg kan meubilair bij de kantoorruimte gehuurd worden. Het is ook mogelijk om grotere kantoorruimtes te huren van 50 m² kantoorruimte. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie

Het kantoorgebouw is gelegen op Amsterdam Sloterdijk en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen zes loopminuten is station Amsterdam Sloterdijk bereikbaar. Kom je met de auto? Binnen vijf minuten is de ringweg A10 bereikbaar, vanaf dit punt zijn alle Nederlandse snelwegen uitstekend bereikbaar. Voor het gebouw, aan de openbare weg kan geparkeerd worden.

Ben jij een van de nieuwe huurders aan de Kabelweg 22?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 540,- per maand
Totale oppervlakte:
367 m2
In units vanaf:
18 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kabelweg 22 in Amsterdam.

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Sloterdijk I te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 367 m2 en ligt op Kabelweg 22 in Amsterdam.

 
Informatie aanvragen