Kantoor - Huur

Koningin Wilhelminaplein 1 1062HG Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 175,- per m² / jaar

Koningin Wilhelminaplein 1 1062HG Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Koningin Wilhelminaplein 1 in Amsterdam

Kantoor - Huur
50 m2 - 6000 m2

Kantoorruimte huren Koningin Wilhelminaplein 1 (Amsterdam Westas)

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte welke te huur is tegen flexibele voorwaarden, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw. In dit gebouw is het namelijk mogelijk om vanaf drie maanden een kantoorruimte te huren. Naast de flexibiliteit beschikt het gebouw ook over hoogwaardige faciliteiten. Meer weten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Beschikbaarheid World Fashion Center
Het gebouw heeft een oppervlakte van circa 10.000 m2 en is verdeeld over 10 verdiepingen. De verhuurbare kantoorruimtes variëren in oppervlakte van 50 tot 500 m2. De ruimtes worden gestoffeerd opgeleverd en zijn onder andere voorzien van huidig plafond structuur en vloerafwerking. Kom je met de auto richting het kantoor? Onder het gebouw is een ruime parkeergarage gesitueerd waar in totaal 950 parkeerplekken gerealiseerd zijn. Een parkeerplek is al te huur vanaf €1.850,- per jaar, exclusief BTW.

Locatie en bereikbaarheid
Aangezien het kantoorgebouw is gelegen aan de ringweg A10 west, is het uitstekend bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid erg goed. Tram en bushalte Delflandlaan is gelegen op enkele minuten lopen vanaf het gebouw waardoor het centrum van Amsterdam goed bereikbaar is. Ook is het trein- en metrostation Amsterdam Lelylaan binnen 5 minuten loopafstand van het gebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in het World Fashion Center?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 175,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
6.000 m2
In units vanaf:
50 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Amstel III/Bullewijk (125), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (47), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (31), Amstel Ii (25), Overamstel (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Koningin Wilhelminaplein 1 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Westlandgracht te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 6000 m2 en ligt op Koningin Wilhelminaplein 1 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen