Kantoor - Huur

Korsjespoortsteeg 14 1015AR Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 1.475,- per maand

Korsjespoortsteeg 14 1015AR Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Korsjespoortsteeg 14 in Amsterdam

Kantoor - Huur
43 m2

Midden in het centrum van Amsterdam vindt u dit charmante en typische Amsterdamse pand. De Korsjespoortsteeg is gelegen in een autovrije opnieuw ingerichte straat tussen de Herengracht en Singel, geen auto die hier de rust verstoort. Een oase van rust te midden van de bruisende binnenstad! Deze leuke bruisende buurt kenmerkt zich als een dorpje, zo is er een buurtkrant en zijn er buurtborrels. De sfeervolle kantoor-/winkelruimte is gelegen in de plint van een écht Amsterdams rijksmonumentaal pand in 1 van de leukste straatjes van de Jordaan!

De monumentale voorgevel en de vele ramen rondom, doordat het een hoekpand betreft, zorgen voor een prettige lichte ruimte. In het pand bevindt zich reeds een pantry, toiletruimte, vloer en radiator-ombouw en kast. De bestemming staat gebruik van de ruimte als winkel (met inbegrip van mengformule), galerie, kantoor en voorzieningen ten behoeve van consumentverzorgende dienstverlening toe, waarmee deze voor vele vormen van gebruik geschikt is.

De gezellige Jordaan met haar vele cafes en restaurantjes zijn op steenworp afstand. Op de Haarlemmerdijk, de Haarlemmermeerstraat en de Heerenstraat zijn allerlei leuke winkels te vinden. Diverse openbaar vervoer voorzieningen zijn dichtbij. Zo is het Centraal Station op nog geen 10 minuten loopafstand.
Kortom : Hier is het werken in de Amsterdamse binnenstad in optima forma !

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoor- winkelruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Korsjespoortsteeg 14A in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

De Jordaan staat bekend om zijn gezellige Amsterdamse sfeer. Het is heerlijk om hier rond te lopen door de smalle straatjes, over de grachten, langs nieuwe restaurantjes en authentieke cafés. In deze wijk vind je een mix van artiesten, studenten, jonge ondernemers, maar ook de échte Amsterdammers. Als je in de Jordaan bent zijn er een aantal hotspots die je absoluut niet mag missen! De meest hippe en gezellige straten zijn de Westerstraat, de Tweede Anjeliersdwarsstraat, de Tweede Tuinstraat en de Tweede Egelantiersdwarsstraat. Hier vind je restaurants uit haast iedere keuken, goede take-out winkels, mooie conceptstores en ouderwets Amsterdamse cafés.

Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte Winkelruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 1.475,- excl. BTW per maand
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 43 m2
Beschikbaar vanaf: Direct
Looptijd contract: In overleg
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoor- winkelruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Korsjespoortsteeg 14A in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.475,- per maand
oppervlakte:
43 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (46), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Korsjespoortsteeg 14 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Grachtengordel-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 43 m2 en ligt op Korsjespoortsteeg 14 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen