Kantoor - Huur

Lemelerbergweg 35 1101AH Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 47.520,- per jaar

Lemelerbergweg 35 1101AH Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Lemelerbergweg 35 in Amsterdam

Kantoor - Huur
48 m2

In Amsterdam Zuidoost is het ruim opgezette en multifunctionele Amstel Gateway gevestigd. Het gebied is in trek bij veel bedrijfsruimtegebruikers door de korte afstand tot de stad Amsterdam en de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en auto. In de directe omgeving zijn diverse succesvolle ondernemingen, start-ups én multinationals gevestigd.

Amsterdam Gateway is geschikt voor veel verschillende soorten bedrijven, stadsondersteunende bedrijven en stedelijk logistiek. De beschikbare bedrijfsruimte is circa 420 m² groot en voorzien van gasgestookte heater en één overheaddeur. Daarnaast is er op de begane grond een kantoorruimte van circa 48 m² gesitueerd, voorzien van een toiletgroep, verlichtingsarmaturen en te openen ramen.

LOCATIE Amsterdam Gateway is op een goed punt gelegen ten opzichte van de verschillende uitvalswegen en het treinstation. Vanaf het complex is de binnenstad van Amsterdam, de luchthaven Schiphol en Utrecht zeer eenvoudig en goed bereikbaar. In de omgeving van Amsterdam Gateway zijn diverse faciliteiten zoals de Amsterdam Arena met daarnaast de Amsterdam Boulevard gevestigd met een zeer uitgebreid winkelaanbod. Per auto: Met eigen vervoer is de Lemelerbergweg 35-A uitstekend bereikbaar. Op nog geen 200 meter liggen de snelwegen A2 en A9 en de Gooiseweg. Per openbaar vervoer: Het gebouw is gelegen op 800 meter afstand van het metrostation Bullenwijk en op 20 minuten loop van het station Bijlmer Arena.

VLOEROPPERVLAKTE
De verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 468 m² gelegen verdeeld in ca. 48 m² kantoorruimte en Ca. 420 m² bedrijfsruimte .

HUURPRIJS
De totale jaarhuur bedraagt EUR 47.520,- te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
De totale jaarlijkse servicekosten bedragen EUR 8.400,- per jaar te vermeerderen met btw.

HUURTERMIJN
huurtermijn van 5 jaar of korter in overleg.

HUURINGANGSDATUM
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
De ruimte zal opgeleverd worden in de huidige staat. De entresol is eventueel over te nemen voor een nader te noemen bedrag. De ruimte is voorzien van o.a.:

-Verwarming door middel van radiatoren;
-Verlichtingsarmaturen;
-Gas heater in de bedrijfsruimte;
-Pantry;
-Sanitaire voorzieningen;

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 47.520,- per jaar
oppervlakte:
48 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (96), De Weteringschans (94), Nieuwmarkt/Lastage (81)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (52), Hamerstraat (45), Industrieterrein Uithoorn (38), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Noord (23), Bedrijventerrein Cruquius (22), Amstel Business Park (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lemelerbergweg 35 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijvengebied Zuidoost in de buurt Amstel III/Bullewijk te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 48 m2 en ligt op Lemelerbergweg 35 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen