Kantoor - Huur

Museumplein 11 1071DJ Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 285.000,- per jaar

Museumplein 11 1071DJ Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Museumplein 11 in Amsterdam

Kantoor - Huur
600 m2

Object
Deze kantoorvilla met uitzicht op onder meer het Rijksmuseum en het van Gogh Museum is recent volledig gerenoveerd en voorzien van een zeer hoogwaardig inbouwpakket. Enkele grote vooraanstaande huurders in de omgeving zijn het Amerikaans en Russisch consulaat, verscheidende advocaten kantoren, Gazprom en Jones Day. Op loopafstand bevinden zich gerenommeerde lunchgelegenheden in de PC Hooftstraat en de Van Baerlestraat. Parkeren is mogelijk op eigen terrein, aan de openbare weg en in de Q-Park garage onder het Museumplein.

Vloeroppervlakte
Het totale verhuurbare vloeroppervlak van de kantoorvilla bedraagt circa 600 m² v.v.o. Tevens zijn er parkeermogelijkheden op eigen terrein.
 
Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.:
· Marmeren entree;
· Kabelgoten inclusief data-bekabeling;
· Huidige vloerbedekking;
· Voorzien van deels parket;
· Lift;
· Verlichting;
· Enkele pantry’s;
· Toiletgroep per verdieping.
 
Aanvaarding
Q1 2019.
 
Huurtermijn
5 jaar.
 
Huurprijs
€285.000,-. Per jaar te vermeerderen met btw (kantoor + parkeren).

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 285.000,- per jaar
oppervlakte:
600 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Amstel III/Bullewijk (132), Burgwallen-Nieuwe Zijde (163), Buiksloterham (130), Bedrijventerrein Sloterdijk (124), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (97), Willemspark (96)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (43), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Sloterdijk I (34), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Cornelis Douwesterrein (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Museumplein 11 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Museumkwartier te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 600 m2 en ligt op Museumplein 11 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen