Kantoor - Huur

Naritaweg 215 1043CB Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 320,- per maand

Naritaweg 215 1043CB Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Naritaweg 215 in Amsterdam

Kantoor - Huur
20 m2 - 200 m2

Diverse kantoorunit beschikbaar bij FlexOffiz in Amsterdam. Het kantoorpand ligt dicht bij de snelweg A10, station Sloterdijk met veel verschillende lunchgelegenheden in en om het Station. Ook zijn er voldoende hotels op loopafstand. Ook aan uw buitenlandse klanten is dus gedacht. Binnen 10 minuten bent u namelijk op Schiphol Airport. Een betere bereikbare locatie is er bijna niet!

Op nog geen 5 minuten lopen zit de klimmuur van Amsterdam. Na een dag hard werken is het misschien leuk om even uw hoofd te legen en lekker te gaan klimmen. Indien u liever in de buitenlucht sport is er ook voetbal en hockey. Voldoende sportiviteit in de buurt dus. U hoeft u dus absoluut niet te vervelen.

Het gebouw heeft een representatieve entree met receptie en meerdere vergaderruimten. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huurmogelijkheden

De afgesloten kantoorunits zijn in verschillende groottes ingedeeld en elke kantoorunit biedt plaats aan één bedrijf. U deelt dus geen kantoorruimte met andere bedrijven

De beschikbare units variëren vanaf 20 m² tot en met maximaal 200 m².

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u geheel vrijblijvende contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorunits ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Naritaweg 215 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Wat zijn de mogelijkheden?

Professionele kantoorruimtes op basis van een unieke all-in prijs, voorzien van:

• Moderne uitstraling
• Pantry
• Kantoor units in style ingericht
• Hoogwaardig opleveringsniveau
• Huidige kamerindeling middels scheidingswanden
• Supersnel internet
• Alle IT- en Telecominfrastructuur
• Flexplekken
• Afgesloten kantoorruimten
• Moderne toegangscontrole

Huurcondities

Indicatie huurprijs: vanaf € 330,- per werkplek per maand excl. BTW (afhankelijk van de metrages en huurperiode).

Huurtermijn: In overleg.

Opzegtermijn: 1 maand.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Naritaweg 215 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 320,- per maand
Totale oppervlakte:
200 m2
In units vanaf:
20 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (91)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Naritaweg 215 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Naritaweg 215 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen