Kantoor - Huur

Rhoneweg 20 1043AH Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 95,- per m² / jaar

Rhoneweg 20 1043AH Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Rhoneweg 20 in Amsterdam

Kantoor - Huur
53 m2

Kantoorruimte huren Rhoneweg 20 (Amsterdam Sloterdijk)

Op zoek naar een betaalbare kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje naar dit kantoorgebouw aan de Rhoneweg 20. Het gebouw heeft een uitstekende ligging nabij treinstation Amsterdam Sloterdijk en is eveneens met eigen vervoer goed bereikbaar. De verhuurbare kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een metrage van 53 m2. Zou je de ruimte graag willen bezichtigen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Bezichtigen kan al binnen drie uur.

Huurprijzen Rhoneweg 20 (Amsterdam Sloterdijk)

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een metrage van ongeveer 53 m2. De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van vloerbedekking, te openen ramen, verwarming door middel van radiatoren en kabelgoten. Daarnaast beschikt het gebouw over een luxe pantry waar huurders een eigen lunch kunnen bereiden. Wil je in de avond doorwerken? Dat kan. Het gebouw is namelijk 24/7 toegankelijk. Daarnaast beschikt het gebouw over een ruim parkeerterrein waar tegen betaling een parkeerplaats gehuurd kan worden.

Locatie en bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein Sloterdijk II in Amsterdam-west. De bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend te noemen. Kom je met de auto richting kantoor? De oprit van de A5 is vanaf het gebouw binnen twee minuten bereikbaar. Daarnaast ligt de oprit van de A10 op 1,5 kilometer afstand. Per openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar via trein-, metro- en busstation Sloterdijk dat op minder dan 1,5 km afstand is gelegen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Rhoneweg 20?
Neem snel een kijkje. Plan hiervoor gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedadviseurs.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 95,- per m² / jaar
oppervlakte:
53 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (94)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Cornelis Douwesterrein (31), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rhoneweg 20 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Sloterdijk Ii te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 53 m2 en ligt op Rhoneweg 20 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen