Kantoor - Huur

Singel 351 1012WK Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.950,- per maand

Singel 351 1012WK Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Singel 351 in Amsterdam

Kantoor - Huur
71 m2

Multifunctionele commerciële ruimte beschikbaar op een toplocatie aan de Singel in het centrum van Amsterdam. Door de ligging aan de Singel, de karakteristieke buitengevel en haar prachtige afwerkingsniveau met onder andere een authentieke tegelvloer en balkenconstructie is de commerciële ruimte een absoluut visitekaartje voor de gebruiker.

Algemeen

Commerciële ruimte: circa. 71 m2 (inclusief kelderruimte)

Frontbreedte: circa. 6 meter

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Singel 353 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan heeft het pand de bestemming ''Gemengd-1’’ gekregen. Dit houdt in dat de commerciële ruimte gebruikt kan worden als kantoorruimte, publiekgerichte dienstverlening, galeries, ateliers etc.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorzieningen

• Glazen pui
• Stucwerkwanden
• Internetaansluitingen
• Telefonieaansluitingen
• Toiletruimte
• Wandradiatoren
• Tegelvloer
• Pantry
• Doucheruimte

Ligging en bereikbaarheid

De commerciële ruimte is gelegen op een prominente locatie aan de Singel, tussen de Berenstraat en de Huidenstraat in de 9 straatjes, waardoor het object dagelijkse door duizenden potentiële klanten wordt gepasseerd.

Per openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken. Dit komt met name door de op steenworpafstand gelegen tram- bushalte met directe verbinding naar Amsterdam CS.

Huurcondities

Huurprijs:€ 2.950,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Aanvaarding: vanaf 1 maart 2019
Servicekosten: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidsstelling: Waarborgsom van drie maanden
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek het voorafgaande jaar.
BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, daadwerkelijke huurovereenkomst is afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal behoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig pand op een toplocatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Singel 353 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.950,- per maand
oppervlakte:
71 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Amstel III/Bullewijk (133), Burgwallen-Nieuwe Zijde (163), Buiksloterham (129), Bedrijventerrein Sloterdijk (124), Buitenveldert-West (122), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (96), Willemspark (96)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (43), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Cornelis Douwesterrein (28), Alfadriehoek (gemengd) (26)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Singel 351 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 71 m2 en ligt op Singel 351 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen