Kantoor - Huur

Transformatorweg 38 1014AK Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 200,- per m² / jaar

Transformatorweg 38 1014AK Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Transformatorweg 38 in Amsterdam

Kantoor - Huur
200 m2 - 1822 m2

Zeer representatieve kantoorruimtes te huur aan de Transformatorweg 38 in Amsterdam- West. De voor en zij gevel van het pand zijn recent gerenoveerd, daarnaast wordt de voorkant van het kantoorgebouw aangepast en komt er in de toekomst een sociaal hart op de vierde verdieping voor alle huurders.

De begane grond kenmerkt zich door de mooi en grote open entree met alle ruimte voor zakelijke ontmoetingen. Daarnaast is er een receptie, waar onze hostess je warm en persoonlijk ontvangt.

Het gebouw leent zicht uitstekend als dynamische werkplek met meerdere bedrijven onder een dak.

Actuele beschikbaarheid (BVO)

Totaal: circa. 1822 m2

Verdeeld over:

4e verdieping: circa. 300 m2

5e verdieping: circa. 1522 m2

In samenspraak met de beheerder is het mogelijk om vanaf 200 m2 te huren. Voor meer informatie omtrent de
huurmogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Transformatorweg 38 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Onder het pand bevindt zich een parkeergarage waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Voorzieningen

• 24/7 toegang
• Royale entree
• Vergaderruimtes
• Sociaal Hart
• Groen energielabel
• Parkeergarage

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw Spring ligt direct naast de afslag de S102 wat een directe verbinding heeft met de A10 en de A5.

Ook met het openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar, het metro- treinstation Amsterdam Bijlmer bevind zich op 5 minuten loopafstand.

Huurcondities

Huurprijs: € 200,- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten
Parkeerplaats: €1.950,- per plek per jaar excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: € 57,50 per m2 per jaar excl. BTW
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Transformatorweg 38 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 200,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.822 m2
In units vanaf:
200 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Buiksloterham (133), Bedrijventerrein Sloterdijk (125), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (96), Oostelijk Havengebied (91)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (29), Alfadriehoek (gemengd) (27), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Transformatorweg 38 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Sloterdijk I te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1822 m2 en ligt op Transformatorweg 38 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen