Kantoor - Huur

tt. Melissaweg 23-25 1033SP Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 150,- per m² / jaar

tt. Melissaweg 23-25 1033SP Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op tt. Melissaweg 23-25 in Amsterdam

Kantoor - Huur
400 m2 - 2600 m2

Representatief kantoorpand beschikbaar aan de tt. Melissaweg op het NDSM-Werf te Amsterdam-Noord. Het NDSM-Werf staat bekend om zijn vrije karakter, avontuurlijk en iconisch gebied aan het IJ. Een unieke en onmisbare culturele vrijplaats voor én van de stad Amsterdam.

Een unieke en mooie kans om hier uw bedrijf te starten!

Algemeen

Kantoorruimte: circa. 2600 m2 VVO verdeeld over de begane grond en 1e etage. De 2e etage is volledig verhuurd.

Deelverhuur mogelijk vanaf: circa. 400 m2 VVO

Voor meer informatie omtrent de huurmogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaars.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van tt. Melissaweg 23-25 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar door de op- en afritten van de A10 die een directe verbinding heeft met de A4, A5, A8 en de A9.

Ook met het openbaarvervoer is het prima bereikbaar de dichtstbijzijnde bushalte is op 5 minuten loopafstand. Wat een uitstekende verbinding heeft met Amsterdam Centraal Station. Ook kunt u gebruik maken van een pont die vanaf Amsterdam Centraal Station naar het NDSM-Werf vaart, deze vaart ongeveer 4 keer per uur.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn alleen bedrijven toegestaan met kantooractiviteiten.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Glasvezel op terrein
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en te openen ramen
• Internet - en telefonieaansluiting
• Kamerindeling
• Lamellen
• Lift
• Pantry
• Parket
• Scheidingswanden
• Serverruimte
• Stucwerkwanden - en plafonds
• Toiletruimte
• Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 150,- per m2 per jaar excl. BTW

Huurprijs parkeerplaats: €1.200,- per plaats per jaar excl. BTW

Huurtermijn: 1 jaars huurcontract met mogelijkheid tot verlenging

Servicekosten: € PM,- per m² vvo per jaar

Aanvaarding: In overleg, vanaf 1 augustus 2019.

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a
BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van tt. Melissaweg 23-25 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
2.600 m2
In units vanaf:
400 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (91)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van tt. Melissaweg 23-25 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Cornelis Douwesterrein in de buurt Buiksloterham te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2600 m2 en ligt op tt. Melissaweg 23-25 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen