Kantoor - Huur

Zekeringstraat 17 1014BM Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 575,- per maand

Zekeringstraat 17 1014BM Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Zekeringstraat 17 in Amsterdam

Kantoor - Huur
24 m2 - 350 m2

Kantoorruimte te huur Zekeringstraat 17 (Amsterdam Sloterdijk)

Ben jij met jouw organisatie op zoek naar een representatieve kantoorruimte op het bedrijventerrein Amsterdam Westpoort? Op deze kantoorlocatie aan de Zekeringstraat 17 zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De ruimtes zijn te huur op flexibele voorwaarden en met verschillende opleverniveaus. De ligging nabij de Ringweg A10 en het treinstation Amsterdam Sloterdijk maken de Zekeringstraat 17 tot een ideale vestigingslocatie voor bedrijven die een goede bereikbaarheid belangrijk vinden.

Huurprijzen Zekeringstraat 17

In dit kantoorgebouw huur je een ruimte voor een vast maandelijks bedrag inclusief diverse services. Denk hierbij aan een wekelijkse schoonmaak van de kantoorruimtes, servicekosten, internet en een receptieservice. Ruimtes binnen het gebouw zijn te huur vanaf 24 m², tegen een maandelijks bedrag van € 575,-. Op zoek naar een grotere kantoorruimte? Er zijn ook ruimtes te huur van 40 m². Voor deze ruimte betaal je € 810 per maand. Daarnaast zijn er ruimtes van 65 m² en 80 m² beschikbaar voor de verhuur. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contract op met een van onze adviseurs.

Alle faciliteiten onder een dak.

Als huurder van een kantoorruimte aan de Zekeringstraat 17 kan je gebruik maken van alle faciliteiten binnen het gebouw. Op de begane grond van het gebouw is een bedrijfsrestaurant waar je gezonde lunch kan bestellen of een verse kop koffie. Daarnaast is er een vestigingsmanager aanwezig die je kan assisteren bij talloze vraagstukken. Kom je met de auto naar kantoor? Aan de voorzijde van het gebouw ligt een parkeerterrein waar het mogelijk is om een parkeerplaats te huren. Deze parkeerplaatsen zijn te huur tegen een maandelijks bedrag van € 100,- per parkeerplaats.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen tussen Sloterdijk en de Houthavens en ligt nabij het Westerpark. Met de fiets is het centrum van Amsterdam binnen tien minuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar. Op drie minuten ligt het metrostation Isolatorweg. Vanaf dit punt ben je binnen twee minuten reizen op treinstation Amsterdam Sloterdijk. Met de auto bereik je de op- en afrit van de A10 en de A5 binnen vier minuten.

Huur jij binnenkort ook een moderne kantoorruimte aan de Zekeringstraat 17?

Neem snel een kijkje. Plan hiervoor gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedadviseurs.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 575,- per maand
Totale oppervlakte:
350 m2
In units vanaf:
24 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (91)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zekeringstraat 17 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Alfadriehoek (gemengd) in de buurt Westelijk Havengebied te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 350 m2 en ligt op Zekeringstraat 17 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen