Kantoor - Huur

Boerhaaveplein 9 4624VT Bergen op zoom

Informatie aanvragen

€ 115,- per m² / jaar

Boerhaaveplein 9 4624VT Bergen op zoom
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Boerhaaveplein 9 in Bergen op zoom

Kantoor - Huur
300 m2 - 1000 m2

OMSCHRIJVING: Kantoor- en praktijkruimtes met eigen parkeergelegenheid

Het gebouw is gelegen aan Boerhaaveplein 9 in Bergen op Zoom, op een mooie zichtlocatie vanaf de snelweg A4 en wordt momenteel grotendeels verhuurd aan organisaties, veelal in de medische en paramedische activiteiten. De bestemming
maakt echter een ruimere bedrijfsinvulling mogelijk.

Het gebouw bestaat uit één bouwlaag en wordt na het vertrek van huurder Excent in november gerenoveerd en verduurzaamd tot een inspirerende omgeving met volop ruimte als praktijk-, bedrijfs- en/of kantoorruimte.

Het object is opgetrokken in 1 bouwlaag en vanaf januari 2020 komen er enkele ruimtes voor verhuur
beschikbaar.

De in roze en groen ingetekende indeling met de centrale entreepartij is een indelingsvoorstel voor meerdere huurpartijen, maar kan geheel naar wens worden ingedeeld. De ruimtes zijn dus erg flexibel indeelbaar en worden opgeleverd in de huidige
cascostaat, doch naar wens geheel afgewerkt. Het met hekwerken en een automatische slagboom afgesloten buitenterrein is grotendeels verhard als parkeerterrein voor de gebruikers en haar gasten.

LIGGING

Het object ligt nabij het ziekenhuis Bravis en is ideaal gelegen direct aan de afslag met de A4 (Rotterdam-Antwerpen) en de A58 (Breda-Vlissingen). Het object beschikt over een eigen afgesloten parkeerterrein en ligt tegenover een parkeervoorziening van het Bravisziekenhuis.

De locatie is uitstekend bereikbaar middels openbaar vervoer middels een busverbinding op 100 meter en een treinverbinding op ca. 2 kilometer.

HUURPRIJS: € 115,- per m2 per jaar excl. BTW

De ruimtes worden casco opgeleverd. Uiteraard willen wij u begeleiden met het realiseren van maatwerk voor uw bedrijf.

Tevens worden aan de huurder per maand servicekosten in rekening gebracht als voorschot op het verbruik van o.a. schoonmaakkosten van gevels, daken en terrein, afvalverwerking, onderhoud technische installaties hekwerken en slagboom, centrale reclamevoorzieningen, gebouwgebonden verzekeringen, OZB. De kosten bedragen € 15= per m2 per jaar exclusief BTW. Verbruikskosten voor o.a. verwarming, gas, water, licht en internet alsmede het aanbrengen van zaken als airco en een eventuele alarminstallatie zijn voor rekening van de huurder.

De huurpenningen en servicekosten worden bij vooruitbetaling per maand voldaan.

HUURPERIODE: bij voorkeur 5 jaar

ZEKERHEID: door een garantie van 3 maanden huur excl BTW

AANVAARDING: In overleg, doch wegens de renovatie en verduurzaming minimaal 1 januari 2020

GOEDKEURING

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

DISCLAIMER

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 115,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.000 m2
In units vanaf:
300 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Vestinggronden-Zuid (18), Vijfhuizenberg (16), Centrum (12), Lage Meren (13), Het Glacis (10), Havenkwartier (7), De Schans en Oude Molen (8), Vestinggronden-Noord (8), Meilust Noord (7), Warande-Oost (6)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Vijfhuizenberg (16), Meilust (8), De Lage Meren (6), De Poort (6), Oude Molen (5), Krogten (4), De Wijper (2), Wouwseweg (2), De Kooi (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Boerhaaveplein 9 in Bergen op zoom.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Bergen op zoom? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Warande-Oost te Bergen op zoom. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1000 m2 en ligt op Boerhaaveplein 9 in Bergen op zoom.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen