Kantoor - Huur

Holtum-Noordweg 7 6121RE Born

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 90,- per m² / jaar

Holtum-Noordweg 7 6121RE Born
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Holtum-Noordweg 7 in Born

Kantoor - Huur
281 m2 - 710 m2

Kantoorobject op prominente locatie nabij A2 Born

OBJECT
Op steenworp afstand van de autosnelweg A2 kunnen wij u dit representatieve kantoorobject te huur aanbieden. Het complex is door de centrale ligging in Limburg een ideale uitvalsbasis voor uw onderneming. Dit kantoorpand maakt onderdeel uit van het Public Logistic Center Born, het kantoor is echter ook beschikbaar voor niet-logistieke partijen. Het complex is gebouwd in 1999 en bestaat uit circa 2167 m² verhuurbaar vloeroppervlak, waarvan nog circa 710 m² beschikbaar is. Het complex verkeerd in een keurige staat en is onder andere voorzien van pantry en sanitaire voorzieningen op iedere etage, lift, netwerkaansluitingen, vloerbedekking, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en een luchtbehandelingsinstallatie.

LIGGING
Onderhavig object is centraal gelegen in Limburg, op het bedrijventerrein ‘Holtum-Noord’. Dit bedrijventerrein is bekend om zijn havens en grote bedrijven als autofabrikant VDL-NedCar, zuivelproducent Friesland-Campina en slijpmiddelenfabrikant Saint-Gobain. Verder bevindt zich hier het grootste distributiecentrum van Nederland. Het geheel is zeer goed bereikbaar via binnenscheepvaart, goederenspoor en per auto. De autosnelweg A2 is slechts op een steenworp afstand te vinden. De A2 is één van de hoofdwegen van Nederland en verbind onder andere de steden Maastricht, Roermond en Eindhoven. Verder zijn zowel Duitsland als ook België binnen enkele minuten rijden te bereiken.
De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden in Holtum, op circa 10 minuten loopafstand.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte beschikbaar
Begane grond Kantoorruimte circa 281 m²
Eerste verdieping Kantoorruimte circa 429 m²
TOTAAL circa 710 m²

PARKEREN
Parkeerplaatsen zijn te huur voor € 250,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de BTW.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Born: Holtum Noord I & II en Sluisweg e.o.'. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijventerrein'. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
€ 90,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 90,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
710 m2
In units vanaf:
281 m2
Bouwjaar:
1999
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Sittard-Centrum (26), Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten (20), Ophoven (11), Echt Centrum (10), Industrieterrein Noord (9), Kollenberg-Park Leyenbroek (6), Geleen-Centrum (5), Limbrichterveld (5), Verspreide huizen Susteren (5), De Berk (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Industriepark-Noord (10), Handelscentrum Bergerweg (8), Bedrijvenstad Fortuna (4), De Berk (4), Holtum-Noord (3), Sportzone Fortuna Sittard Stadion (3), Chemelot (2), Sluisweg (2), Business Park Geleen (1), De Loop (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Holtum-Noordweg 7 in Born.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Born? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Holtum-Noord in de buurt Industriegebied te Born. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 710 m2 en ligt op Holtum-Noordweg 7 in Born.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen