Kantoor - Huur

Lange Wagenstraat 3 5126BA Gilze

Informatie aanvragen

€ 200,- per maand

Lange Wagenstraat 3 5126BA Gilze
 

Kantoor te huur aangeboden
op Lange Wagenstraat 3 in Gilze

Kantoor - Huur
8 m2 - 51 m2

In het centrum van Gilze is een oude schoenen winkel omgetoverd tot een fantastisch kantoor. Het kantoor is van alle luxe voorzien. Super snel internet, zit-sta bureaus, een prachtige keuken en nog veel meer. De helft van het kantoor wordt gebruikt door het nieuwe bedrijf Edgeplore, de andere helft is beschikbaar voor huurders. Zowel de hele ruimte als losse plekken kunnen gehuurd worden. Geen lange contracten, flexibiliteit staat centraal. Loop gerust eens binnen om ons prachtige kantoor te bekijken!

Metrages BVO

De totale verhuurbare ruimte is 51m2. In deze ruimte worden 5 bureaus verhuurd. De toiletten en keuken zijn niet meegerekend in de 51m2.

Parkeren

Parkeren is mogelijk voor de deur. In de toekomst komen er nog meer parkeerplaatsen beschikbaar wanneer het nieuwe winkelcentrum klaar is.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Lange Wagenstraat 3 in Gilze aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op een top locatie: het centrum van Gilze. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaarvervoer: de bushalte voor de deur. Tevens ligt het pand op enkele minuten rijden van de afslag van de A58 tussen Tilburg en Breda.

Bestemming (bestemmingsplan)

Tegenover het kantoor zijn ze recentelijk gestart met het bouwen van een volledig nieuw winkelcentrum. De verwachting is dat dit winkelcentrum wordt opgeleverd eind 2021. Het kantoor zal grenzen aan het nieuwe winkelcentrum.

Opleveringsniveau

Het kantoor is zeer luxe afgewerkt en van alle gemakken voorzien. Bureau en bureaustoel zijn zelfs al aanwezig, je hoeft echt alleen je laptop nog maar in te pluggen en je bent aan de slag.

Huurcondities

Huurprijs: € 200,- per maand voor 1 plek, € 800,- per maand voor de volledige ruimte excl. BTW.

Huurtermijn: minimaal 1 maand.

Servicekosten: €50 per maand voor 1 werkplek, of €150 per maand voor de volledige ruimte. Prijzen zijn excl. BTW.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: maandelijks opzegbaar.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing.

Contact:

Belangstelling? Neem contact op met de makelaar of direct met de eigenaar: 06 12 42 29 11.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtige kantoorunit volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Lange Wagenstraat 3 in Gilze aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de unit inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 200,- per maand
Totale oppervlakte:
51 m2
In units vanaf:
8 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (46), Centrum (40), Verspreide huizen Rijen (32), Hoogeind (27), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18), Het Zand (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Hoogeind (27), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Moleneind-Oost (7), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lange Wagenstraat 3 in Gilze.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Gilze? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Verspreide huizen Gilze te Gilze. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 51 m2 en ligt op Lange Wagenstraat 3 in Gilze.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen