Kantoor - Huur

Mollerusweg 84 2031BZ Haarlem

Informatie aanvragen

€ 140,- per m² / jaar

Mollerusweg 84 2031BZ Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Mollerusweg 84 in Haarlem

Kantoor - Huur
31 m2

Het bedrijfsverzamelgebouw Crown Business Center Haarlem II is zeer centraal gelegen op het bekende industrieterrein 'Waarderpolder'. Het totale object bestaat uit bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en kantoorruimte op de 1e en 2e verdieping.

Crown Business Center Haarlem II maakt onderdeel uit van Crown Business Center Haarlem I, gelegen op de A. Hofmanweg 5a te Haarlem.

In het Crown Business Center Haarlem I bevinden zich ondersteunende faciliteiten zoals meerdere vergader- en conferentiezalen welke gebruikt kunnen worden door huurders, alsmede door geïnteresseerden van buitenaf. Verder is er op de eerste verdieping een ondernemersrestaurant aanwezig waar u als huurder of bezoeker dagelijks zelf uw lunch kunt samenstellen.

Het Crown Business Center Haarlem II heeft de volgende faciliteiten/kenmerken:

- centrale receptie op afstand in Crown Business Center Haarlem I;
- 24 uur per dag/7 dagen in de week toegankelijk;
- telefoonwaarneming tijdens kantoortijden door receptie uit Crown Business Center Haarlem l bij afwezigheid;
- vergaderfaciliteiten in Crown Business Center Haarlem I;
- lift;
- ondernemersrestaurant in Crown business Center Haarlem I;
- gratis parkeren voor huurders maar ook voor bezoekers;
- op loopafstand van treinstation Haarlem Spaarnwoude;
- centrale ligging in de Waarderpolder in nabijheid van belangrijke uitvalswegen A5, A9, A4 en Schiphol;
- vaste en flexibele huurconcepten.

Kantoren zijn te huur vanaf € 275,00 euro exclusief BTW per maand, geschikt voor minimaal 2 á 3 werkplekken.

Huurprijs per maand is inclusief kosten voor service en dienstverlening, gebruik warmte, elektra en water.

U heeft de keuze uit een standaard pakket telefonie en internet (glasvezel) voor 1 persoon (Crown totaal) € 27,50 exclusief btw per maand*
*eenmalige aansluitkosten € 110,00 exclusief btw.

Vergaderen
U vindt in Crown Business Center Haarlem I een interessant en breed scala aan vergader- en presentatie- mogelijkheden. Op de begane grond en eerste verdieping zijn de zalen gelegen waarvan de capaciteit varieert van 4 tot 100 personen. Presentatie hulpmiddelen als een beamer, flip-over, projectiescherm etc. is in huis. De vergaderzalen kunnen volledig gefaciliteerd worden met koffie/thee, frisdrank, water en eventueel een lunch en/of diner.

U vindt Crown Business Center niet alleen in Haarlem maar ook in: Hoofddorp, Aalsmeer, Leiden (centrum), Leiden Lammenschans, Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Gilze Rijen.

Opleveringsniveau kantoren:
- systeemplafond met basisverlichting
- vloerafwerking middels tapijttegel of projecttapijt;
- luchtzijdige verwarming en koeling;
- klimaat is per kantoorunit te regelen.

Kantoren kunnen gemeubileerd opgeleverd worden, dit meubilair bestaat uit een bureau en bureaustoel. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 exclusief btw per maand. Oplevering vindt in overleg plaats.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Metrages
Berekend volgens NEN 2580 op basis van het BVO.

Bijzonderheden
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 140,- per m² / jaar
oppervlakte:
31 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (151), Centrum (86), Stationsbuurt (67), Koninginnebuurt (33), Zuidzijdebuurt (29), De Pijp (24), Bedrijventerrein Sloterdijk (21), Zijlweg-Oost (21), Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving (20), Hoofddorp-Noord (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (144), De Pijp (25), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (29), Sloterdijk Iii-Zuid (20), Hoofddorp-Noord (16), Kagerweg (14), Stephensonstraat (12), Abp Lijnden (11), Haven E.O. (7), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Mollerusweg 84 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Haarlem? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Waarderpolder in de buurt Waarderpolder te Haarlem. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 31 m2 en ligt op Mollerusweg 84 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen