Kantoor - Huur

Mies Bouwmanboulevard 0ong 1217DX Hilversum

Informatie aanvragen

€ 1,- per m² / jaar

Mies Bouwmanboulevard 0ong 1217DX Hilversum
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Mies Bouwmanboulevard 0ong in Hilversum

Kantoor - Huur
7000 m2

HET MEDIA PARK
Het Media Park is hét mediahart van Nederland. Hier vloeien traditionele en nieuwe media moeiteloos in elkaar over. Bevlogen start-ups werken zij aan zij met bekende mediabedrijven en grote omroepen. Maar liefst 6.000 mediaprofessionals, specialisten, creatieven, presentatoren, technici, liefhebbers en visionairs werken op het park aan alles wat we dagelijks in de media zien en horen.

Op het Media Park ben je onderdeel van een dynamische media community. Een grote verscheidenheid aan bedrijven en mensen zorgt voor een ecosysteem waar alle benodigde kennis, inspiratie en netwerkpartners te vinden zijn. Een omgeving waar een ieder kan excelleren en zich verder kan ontwikkelen én als organisatie kan doorgroeien.

Het Media Park biedt een grote diversiteit aan moderne kantoorruimten. Variërend van flexibele, compacte kantoorruimte, de dynamiek van een bedrijfsverzamelgebouw of juist een zelfstandig gebouw met eigen identiteit. Voor alle ruimten en gebouwen geldt dat zij voorzien zijn van high-end techniek en de persoonlijke service van Media Park Management.

Het Media Park biedt een prettige en productieve werkomgeving en doet er alles aan om haar bewoners te ontzorgen en te faciliteren. Van aantrekkelijke horeca en faciliteiten als een kinderdagverblijf, kapper en fitness tot een breed aanbod aan activiteiten en evenementen.

Object:
Op het Media Park zal een solitair gebouw worden gerealiseerd van ca. 7.000 – 9.000 m² b.v.o. kantoorruimte, verdeeld over 5 tot 7 bouwlagen.

Gezien de ligging als eerste zichtlocatie bij de nieuwe noordelijke hoofdentree van het Media Park zal het een kantoorgebouw worden met bijzondere architectonische kwaliteit en een spectaculaire expressie die de identiteit van het Media Park uitstraalt, zoals Beeld & Geluid dit doet voor de zuidelijke toegang.

Het gebouw zal een marktconform opleveringsniveau krijgen en dient nader uitgewerkt te worden op basis van een wensenpakket van huurder.

Bereikbaarheid:
Per auto:
Het Media Park wordt omsloten door de A1 en A27 en ligt slechts 30 km. van Schiphol en Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Het Media Park ligt langs de spoorlijn richting Amsterdam en heeft een eigen NS-station Hilversum Noord. Dit station ligt naast het Media Park en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De “mediashuttle” rijdt frequent tussen NS-station Hilversum en het Media Park.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde zal worden opgeleverd inclusief:
• topkoeling;
• representatieve entree;
• systeemplafond voorzien van beeldschermvriendelijke verlichtingsarmaturen;
• kabelgoten voorzien van elektravoorziening;
• lift;
• per bouwlaag luxe uitgebreide toiletgroep.

Parkeren:
De parkeervoorziening voor De Portier ligt over twee lagen verdeeld in de (half)verdiepte parkeergarage evenals nabij het gebouw en beslaat zo’n 116 parkeerplaatsen.
Parkeernorm 1:70 m².

Huurprijs:
Nader vast te stellen, afhankelijk van het gewenste opleveringsniveau.

Servicekosten:
Nader vast te stellen.

Huurtermijn:
Tien jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van twaalf maanden.

Gunning:
De verhuurder MPE behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
Contactpersoonmr. S.H. (Bas) Bakker RM RT
E-mailadresbas@castanea.nl
Telefoonnummer06 - 54 220 914

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per m² / jaar
oppervlakte:
7.000 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (49), Valkeveen (60), Laren-Dorpskern (26), Raadhuiskwartier (45), Boomberg (40), Schilderskwartier (39), Trompenberg-Zuid (37), Brink (31), Arenaparkkwartier (29), Zuidbuurt (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (41), Zuidbuurt (26), Industriewijk (25), Nieuwe Vaart (20), Mediapark (19), Havenkwartier (16), De Drie Eiken (14), Gooimeer Noord (14), Kerkelanden (14), Soestdijkse Grachten (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Mies Bouwmanboulevard 0ong in Hilversum.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hilversum? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Mediapark te Hilversum. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 7000 m2 en ligt op Mies Bouwmanboulevard 0ong in Hilversum.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen