Kantoor - Huur

Plein 2000 137 1271KP Huizen

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.650,- per maand

Plein 2000 137 1271KP Huizen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Plein 2000 137 in Huizen

Kantoor - Huur
100 m2

Algemeen:
Op een zeer goede en centrale locatie in Huizen is deze hoekunit met een vloeroppervlak van circa 100 m² beschikbaar voor verhuur. De unit is gesitueerd in het Graaf Wichman complex, welke beschikt over een  hoge diversiteit aan ondernemers. Verschillende kantoorgebruikers, horecaondernemingen en uitgaansgelegenheden zijn hier te vinden, hetgeen de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroot door de vele passanten.

De kantoorunit is gesitueerd op de begane grond en is gelegen op de hoek, hierdoor zijn de reclame mogelijkheden royaal. Het gehele complex is medio 2000 nieuw gerealiseerd, waardoor de voorzieningen en afwerkingen voldoen aan de huidige eisen.

Tegenover het Graaf Wichman complex is het busstation gelegen.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
-pantry;
-systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
-toilet;
-vloerbedekking*.

De in dit artikel aangeduide voorzieningen met een * worden om niet beschikbaar gesteld. Verhuurder aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoording ten aanzien van deze zaken of voorzieningen. De kosten van onderhoud, herstel, vervanging of vernieuwing van deze zaken en/of voorzieningen komen geheel voor rekening van huurder.

Parkeergelegenheid:
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg.

Bestemming:
Binnen de bestemming Gemengde Doeleinden zijn bedrijven toegestaan, die vallen onder kantoorgebruik – met hoofdzakelijk werkzaamheden van administratieve aard-, als ook het bedrijfsmatig verkopen/verlenen van zakelijke en persoonlijke diensten (geen horeca en detailhandel) zoals bijv. kapper, zonnestudio, schoonheidssalon, fitness (geen sportschool, maar bijv. dieetadvies in combinatie met lichte oefeningen).

Aanvangshuurprijs:
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.650,- per maand exclusief BTW, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Servicekosten:
Huurder is een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd ter grootte van (gemiddeld) € 20,- per m² op jaarbasis exclusief BTW, inzake de navolgende door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten:
-levering gas, water en elektra;
-gebruikersheffingen;
-vuilafvoer;
-onderhoud diverse installaties;
-diversen.

Verhuurder heeft het recht om het voorschotbedrag aan te passen indien blijkt dat de hoogte van het bedrag ontoereikend is en/of de omvang van het pakket van leveringen en diensten uit te breiden als daartoe aanleiding bestaat.

Jaarlijks, of zoveel eerder als de huurovereenkomst eindigt, zal verrekening tussen partijen plaatsvinden aan de hand van de werkelijk betaalde nota’s, waarbij toerekening geschiedt middels het gehuurde vloeroppervlak ten opzichte van het totale verhuurbare vloeroppervlak in kantoorgebouw. Aan de leegstaande ruimten zal in redelijkheid een toedeling plaatsvinden, cq een redelijke verdeelsleutel door de verhuurder worden voorgesteld.

Huurtermijn:
Vijf jaar met telkens vijf verlengingsjaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van twaalf maanden. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

Aanvaarding:
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijhorende algemene bepalingen.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonNiels Bunt
E-mailadresniels@castanea.nl
Telefoonnummer035 - 646 0050
Mobiel06 – 302 433 21

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.650,- per maand
oppervlakte:
100 m2
Bouwjaar:
2000
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Almere-Stad (97), Verspreide Huizen Almere-Haven (83), Valkeveen (60), Centrum (49), Laren-Dorpskern (26), Raadhuiskwartier (45), Trompenberg-Zuid (37), Brink (31), Literatuurwijk (31), Gooisekant (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (41), Gooisekant (37), Gooisepoort 1e&2e Fase (34), Zuidbuurt (26), Industriewijk (25), Veluwse Kant (o+w) (24), Nieuwe Vaart (20), Mediapark (19), Randstad (19), De Uitgeverij (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Plein 2000 137 in Huizen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Huizen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bovenweg te Huizen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 100 m2 en ligt op Plein 2000 137 in Huizen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen