Kantoor - Huur

Sint Jansplein 5 5066AR Moergestel

Informatie aanvragen

€ 89,- per m² / jaar

Sint Jansplein 5 5066AR Moergestel
 

Kantoor te huur aangeboden
op Sint Jansplein 5 in Moergestel

Kantoor - Huur
335 m2

In het hart van het centrum van Moergestel, gemeente Oisterwijk, gelegen zelfstandige kantoorverdieping in gebouw Den Boogaard. De verdieping is groot circa 335m2, inclusief 35m2 opslag algemene ruimten, heeft een eigen entree, hal op de begane grond met trap en lift en is volledig zelfstandig, beschikt over een grote open lichte kantoortuin, kantoorkamer met pantry en sanitaire voorzieningen. De ruimte betreft de voormalige bibliotheek, is geschikt as kantoorruimte, maar andere doeleinden, bijvoorbeeld medisch of maatschappelijk zijn eveneens bespreekbaar. Parkeren is volop beschikbaar op het plein voor de deur.

Parkeren
Het object beschikt over een parkeerterrein aan de voorzijde.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 89,-- per m2 per jaar, zonder BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 89,- per m² / jaar
oppervlakte:
335 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (88), Het Laar (46), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Tivoli (31), Industrieterrein-Oost (26), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Industrieterrein Kraaiven (20), Korvel (18), Verspreide huizen Hilvarenbeek (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (18), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6), Piushaven (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sint Jansplein 5 in Moergestel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Moergestel? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Verspreide huizen bosgebied te Moergestel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 335 m2 en ligt op Sint Jansplein 5 in Moergestel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen