Kantoor - Huur

Augsburgstraat 29 3047AA Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 1.600,- per maand

Augsburgstraat 29 3047AA Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Augsburgstraat 29 in Rotterdam

Kantoor - Huur
150 m2

Nette kantoorruimte op de eerste verdieping van de Augsburgstraat 29 op Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West. De bereikbaarheid per eigen vervoer is goed te noemen vanwege de zeer nabije ligging van de op- en afritten van de snelweg A13 (Rotterdam-Den Haag), Ringweg Rotterdam A20 (Rotterdam-Utrecht) en de snelle route naar het centrum van Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport is zeer nabij de Augsburgstraat gelegen. U heeft de mogelijkheid tot het huren van maximaal 8 parkeerplaatsen.

Het gebouw is ook per openbaar vervoer te bereiken. De halte van buslijn 42 ligt op steen- worp afstand van het gebouw en verbindt bedrijventerrein Noord-West met Marconiplein Rotterdam, waar men kan overstappen op het tram- en metronetwerk. Op iets meer dan 10 minuten loopafstand bevindt zich de halte van buslijn 40. Vanaf deze halte vertrekt meerde- re keren per uur een bus naar Rotterdam Centraal en Station Delft.

Oppervlakte kantoren circa 150m2 verdeeld over een kantoorruimte van circa 129m2 en een tweede ruimte van circa 21m2. Beide kantoorruimtes zijn voorzien van airconditioning. Daarnaast heeft u de beschikking over 2 eigen toiletten en een keuken. Het kantoor is gescheiden van de beneden verdieping via een centrale hal, waarmee u via de trap toegang heeft tot de ruimtes boven. Kantoorruimte is voorzien van eigen ingang met cijferslot.

De grote ruimte is optioneel in te delen in 3-4 losse ruimtes. Er is een extra vluchtweg via het magazijn van de verhuurder, met optioneel mogelijkheid tot gebruik van een deel van de die ruimte. De gehele verdieping is voorzien van netwerkbekabeling en een eigen glas- vezel aansluiting. Hiermee bent u niet alleen "on site” verzekert van een snelle en stabiele verbinding, maar legt u ook de basis om u kantoor extern goed bereikbaar te houden: #thuiswerken.

Huurcondities

Huurprijs: € 1600,- per maand

Servicekosten: € 120,- per maand (all-in: servicekosten gebouw inclusief afval + beveiliging)

Parkeerplaats: € 37,- per maand per plek

Glasvezel acces: € 75,- per maand (gedeelde kosten, exclusief abbonement)

Gas / licht: Variabel, indiciatie: circa 300-350 per maand

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Augsburgstraat 29 in Rotterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de kantoorunit inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.600,- per maand
oppervlakte:
150 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (166), Nieuwe Werk (123), Cool (73), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (46), Hoogvliet-Noord (34), Rivium 1e straat (28), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (31), Struisenburg (29), Schiemond (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (32), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Delftechpark (22), Gadering (hoogvliet) (21), Berkelse Poort (15), Graveland, 's- (15), Tanthof Oost (15), Vijfsluizen (15), Weg En Land (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Augsburgstraat 29 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Rotterdam Noordwest te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 150 m2 en ligt op Augsburgstraat 29 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen