Kantoor - Huur

Eendrachtsweg 32 A 3012LC Rotterdam

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Eendrachtsweg 32 A 3012LC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Eendrachtsweg 32 A in Rotterdam

Kantoor - Huur
Per 15 mei is dit prachtige kantoor beschikbaar!
Gelegen op de begane grond aan de Eendrachtsweg ben je als ondernemer uitstekend te vinden. Het object heeft fantastische exposure in de binnenstad.
Het pand is verder voorzien van:
- gestucte wanden en plafond
- inbouw ledverlichting
- open keuken
- toilet
- stadsverwarming
- opslag
- binnentuin
Er zijn betaalde parkeervoorzieningen voor de deur eventueel mogelijk met parkeervergunning. Verder zijn het centraal station en Metro Eendrachtsplein op loopafstand te bereiken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (174), Nieuwe Werk (125), Cool (73), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (36), Rivium 1e straat (28), BT Bijdorp (31), BT Vaanpark 2 (31), Hoogvliet-Noord (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Vaanpark (40), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (36), Bijdorp (31), Spaanse Polder (28), Barendrecht-Oost (21), Fascinatio (17), Gadering (hoogvliet) (19), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Eendrachtsweg 32 A in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Cool te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Eendrachtsweg 32 A in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen